Λουτράκι: Αστυνομία και γιατροί του Κέντρου Υγείας έσωσαν τη ζωή σε παιδί 3 ετών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2022

Λουτράκι: Αστυνομία και γιατροί του Κέντρου Υγείας έσωσαν τη ζωή σε παιδί 3 ετών


Με την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του ΑΤ Λουτρακίου και την επιστημονική συνδρομή του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου αλλά και του Νοσοκομείου Κορίνθου, ένα παιδί 3 ετών σώθηκε.

 

Συγκεκριμένα, περίπου στις 9 το βράδυ της Παρασκευής 1/7, οι γονείς του αγοριού ηλικίας περίπου 3 ετών, κάλεσαν την Αστυνομία, προκειμένου να τους βοηθήσει στην άμεση μεταφορά του παιδιού τους στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, καθώς το παιδί είχε πολύ υψηλό πυρετό, σπασμούς και ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.

 

Οι Αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, άνοιξαν το δρόμο, προκειμένου οι γονείς να μεταφέρουν το παιδί από το σπίτι τους στο Λουτράκι στο Κέντρο Υγείας.

 

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, του χορήγησαν ένεση παρακεταμόλης ενδομυϊκά και ορό και κατάφεραν να ρίξουν τον πυρετό. Στη συνέχεια, το παιδί μεταφέρθηκε συνοδεία του γιατρού εφημερίας του ΚΥ Λουτρακίου, στο Νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να γίνει περαιτέρω διερεύνηση στην κατάσταση της υγείας του.


Πηγή:loutraki365.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες