Απόστολος Ζέρβας: “Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως”. “Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2022

Απόστολος Ζέρβας: “Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως”. “Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.”


Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο παιδίατρος, Απόστολος Ζέρβας.

“Αυτό το εμβόλιο στηρίζεται στο mRNA δίνει δηλαδη την πληροφορια στο κύτταρο να παράγει την ακίδα, η οποία όμως κυκλοφορεί στο αίμα, πηγαίνει σε όλα τα όργανα και κάνει ζημιά γιατί είναι τοξική. Κάνει ζημιά στο ανοσοποιητικό σύστημα βρεφών ή και νεογνών τα οποία κυοφορούν γυναίκες εμβολιασμένες. Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως. Ένα εμβόλιο που δεν έχει ελεγχθεί, με προσωρινη άδεια, είναι πολύ επικίνδυνο”.

“Συνεχίζουν να επιμένουν σε μία ίωση του ανώτερου αναπνευστικού , η οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους γιατρούς, με τους τρόπους που εμείς έχουμε διδαχθεί”

“Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.”

Ακλούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες