Θλίψη στο Λουτράκι: Πέθανε ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2022

Θλίψη στο Λουτράκι: Πέθανε ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης


Έφυγε το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου, από τη ζωή ο Γιώργος Γλυκοφρύδης. Ο τέως Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 59 ετών.

 

Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

 

Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, υπηρέτησε από το 1982 έως το 2010 σε θέσεις Διοίκησης Τμημάτων Τροχαίας, Αλλοδαπών, Τάξης στο Ν. Αττικής καθώς και στο επιτελείο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και παράλληλα υπήρξε επί σειρά ετών καθηγητής για θέματα Τροχαίας και Αλλοδαπών σε Αστυνομικές Σχολές.

 

Την περίοδο 2010 - 2014, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών επί δημαρχίας Κώστα Λογοθέτη και αντί του Δημάρχου στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

Ήταν παντρεμένος με την Αφροδίτη Θώδη, οικονομολόγο, υπάλληλο Ο.Α.Ε.Δ., με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, το Δημήτρη και την Πηγή.

 

Πάντα πρόθυμος να συζητήσει, να σχολιάσει τα πολιτικά δρώμενα και να τοποθετηθεί επ' αυτών, ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, ένας άνθρωπος με ήθος, γνώσεις, ανατρεπτικές απόψεις και με αδαμάντινο χαρακτήρα, αφήνει ένα μεγάλο κενό στην πολιτική και όχι μόνο ζωή του τόπου.

 

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 11.30 το πρωί στη γενέτειρά του, την Περαχώρα Λουτρακίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες