«Οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ φταίνε για τον ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ»! Λένε ό,τι τους κατέβει για το ΧΑΟΣ που οι ίδιοι προκαλούν, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2022

«Οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ φταίνε για τον ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ»! Λένε ό,τι τους κατέβει για το ΧΑΟΣ που οι ίδιοι προκαλούν, vid



Όλα εκτός από την αλήθεια.


O Τζερόμ Πάουελ, Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, άφησε να εννοηθεί πως κατηγορεί τους ανεμβολίαστους για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και προφανώς σε όλον τον δυτικό κόσμο.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Επρόκειτο να γίνουν εμβόλια, με τα οποία όλοι θα εμβολιάζονταν.

Οπότε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που εγκατέλειψαν τις θέσεις εργασίας τους, θα επέστρεφαν αμέσως!

Και έτσι οι μισθοί δεν θα υπόκεινταν σε τέτοια πίεση! Αυτό δεν συνέβη. Για μια σειρά από λόγους δεν συνέβη. Επιπλέον τα σημεία συμφόρησης και οι ελλείψεις δεν έχουν ακόμη μετριαστεί.

Και τώρα ήρθε το νέο σοκ με την μορφή του πολέμου».


Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες