Με το ντουφέκι ψάχνεις ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ..Ο ΕΟΔΥ ρίχνει το αφήγημα του Κούλη (Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2022

Με το ντουφέκι ψάχνεις ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ..Ο ΕΟΔΥ ρίχνει το αφήγημα του Κούλη (Video)


Στο απόσπασμα απο την τελευταία εκπομπή στο amazonios TV ο Δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης σχολιάζει την ημερήσια παρουσίαση του ΕΟΔΥ.. Μας δίνει επίσημα οτι το 62% των εμβολιασθέντων ειναι στις ΜΕΘ….και στη συνέχεια ανακατεύει μέσα στο υπόλοιπο ποσοστό του 38% και τους ανεμβολίαστους και δεν τους ξεχωρίζει…Ο Καθηγητής κ.Κ.Αρβανίτης σε ανάρτηση του μιλά για εντολή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ωστε να μην πέσει το αφήγημα του…

ΔΕΙΤΕ το απόσπασμα απο την εκπομπή στο amazonios TV

Διαβάστε εδω τη δήλωση του Καθηγητή Καρδιολογίας κ.Κ.Αρβανιτη: Η ίδια η πραγματικότητα, παρόλες τις προσπάθειες παραχάραξης, απόκρυψης και διαστρέβλωσης της αλήθειας από το επίσημο Ελληνικό Κράτος σάρωσε το αφήγημα της δήθεν προστασίας των εμβολιασμένων από βαριά νόσηση!

Αφού οι τριπλο-εμβλιασμένοι είναι πολύ λιγότεροι από 62% στο γενικό πληθυσμό, ποιά η “προστασία” που απολαμβάνουν;

Αλλά και το υπόλοιπο 38% των διασωληνωμένων αποτελείται από διπλο-εμβολιασμένους που “έληξαν”, μονο-εμβολιασμένους και ΪΣΩΣ κάτι ελάχιστους αληθινά ανεμβολίαστους.

Ο ΕΟΔΥ με εντολή της κυβέρνησης τους ανακατεύει όλους αυτούς μαζί, για να μην φανεί ότι οι αληθινά ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ είναι “είδος υπό εξαφάνιση”.

Με το ντουφέκι ψάχνει κανείς αληθινά ανεμβολίαστο στις ΜΕΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες