Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την έντονη διαφωνία του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη στο μήνυμα του ΥπΕξ με αφορμή τη συμπλήρωση 48 χρόνων από τη β’ φάση εισβολής στην Κύπρο. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2022

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου σχετικά με την έντονη διαφωνία του Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδωνα Βόβολη στο μήνυμα του ΥπΕξ με αφορμή τη συμπλήρωση 48 χρόνων από τη β’ φάση εισβολής στην Κύπρο.



Σε μήνυμά του, με αφορμή τη συμπλήρωση 48 χρόνων από τη β’ φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών παρουσιάζει ως μόνη λύση, τη Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία, στο πλαίσιο που ορίζουν οι σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο Επικεφαλής του κινήματος κ. Φαίδων Βόβολης, διαφωνώντας έντονα, περίτρανα αποδεικνύει πως «μοναδικές λύσεις» υπάρχουν μόνο στα Μαθηματικά.

Η Κύπρος είναι μία χώρα.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Φαίδωνα Βόβολη μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα:

«ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!

Δικοινωτική διζωνική;
Όχι
Υπάρχουν δυο εθνότητες
Ελληνική και τουρκική
Ένα όμως κράτος

Η ΕΝΙΑΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δεν το λέτε ΚΑΘΑΡΑ κε Δένδια!
Τι συμβαίνει;
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΚΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες