Με παρέμβαση του Καμπόσου αυξήθηκαν οι νέες θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο Άργους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 06, 2022

Με παρέμβαση του Καμπόσου αυξήθηκαν οι νέες θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο Άργους


Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος υπήρξε πάντοτε στο πλευρό της διοίκησης του Νοσοκομείου Άργους και έμπρακτα στήριζε την γενναία προσπάθεια όλων των υγειονομικών να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε σε καιρό πανδημίας.

Με παρέμβαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών αυξήθηκαν οι νέες θέσεις ιατρών στο νοσοκομείο από τέσσερις (4) σε έξι (6) καθώς ήταν επιτακτική η ανάγκη για αναισθησιολόγο αλλά και παθολόγο.

Συνολικά το νοσοκομείο Άργους στελεχώνεται με τρεις (3)παιδιάτρους , (4) μαιευτήρες , έναν(1) ακόμα αναισθησιολόγο και έναν (1) παθολόγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες