Μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2022

Μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους


«Ακόμη και αν ήμουν πολυπολιτισμική και πλήρως εμβολιασμένη, θα θαύμαζα τα καθαρόαιμα για την ικανότητά τους να αντέχουν τη μεγαλύτερη πίεση που υπήρξε ποτέ, ακόμη και από συντρόφους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους και γιατρούς.

Οι άνθρωποι που ήταν ικανοί για τέτοιο χαρακτήρα, θάρρος και κριτική ικανότητα είναι, χωρίς αμφιβολία, οι καλύτεροι της ανθρωπότητας. Είναι παντού, όλων των ηλικιών, των μορφωτικών επιπέδων, των συνθηκών και των ιδεών.

Πρόκειται για μια ειδική πάστα, είναι οι στρατιώτες που κάθε στρατός του φωτός θα ήθελε στις τάξεις του.

Είναι οι γονείς που κάθε παιδί θα ήθελε και τα παιδιά που κάθε γονιός ονειρεύεται.

Είναι όντα πάνω από τον μέσο όρο των κοινωνιών τους, είναι η ουσία των ανθρώπων που έχτισαν κάθε πολιτισμό και κατέκτησαν κάθε ορίζοντα.

Στέκονται δίπλα σας, φαίνονται φυσιολογικοί, αλλά είναι υπερήρωες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://kanenazori.com/2022/08/14/mynima_pros_anemboliastous/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες