Εξέγερση των αγροτών στην Ευρώπη – Οργή για την ακρίβεια σε λιπάσματα και καύσιμα (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 13, 2022

Εξέγερση των αγροτών στην Ευρώπη – Οργή για την ακρίβεια σε λιπάσματα και καύσιμα (βίντεο)



Διαμαρτυρίες σε Ολλανδία, Ισπανία και άλλες χώρες της Ευρώπης

Αναγκασμένη να «πληρώσει» τα λάθη της πολιτικής της είναι η Ευρώπη, καθώς οι απαγορεύσεις που έβαλε στη Ρωσία της γύρισαν «μπούμερανγκ», αφού τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση τιμών σε μια σειρά από προϊόντα, όπως τα λιπάσματα. 

Η τιμή του ρεύματος, της βενζίνης και λοιπών προϊόντων έχει φτάσει στα ύψη και όλο αυτό συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα προϊόντα, καθώς για να παραχθούν χρειάζονται ενέργεια.

Στην Ευρώπη τους τελευταίες μήνες έχει ξεκινήσει μια πραγματική εξέγερση από τους αγρότες οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ακρίβεια και κυρίως για τις τιμές στα λιπάσματα. 

Τελευταία «κρούσματα» εξέγερσης παρατηρήθηκαν σε Ισπανία και Ολλανδία, εκεί που χιλιάδες αγρότες βγήκαν στους δρόμους και συγκρούστηκαν με την αστυνομία.

Είμαστε βέβαιοι ότι παρόμοιες εικόνες -αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά- θα δούμε σύντομα και στη χώρα μας.

https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες