Μόνο εδώ αντέχει η…κορωνοχούντα! ΕΜΒΟΛΙΑ-ΤΕΛΟΣ για ΟΛΟΥΣ τους ανηλίκους σε αυτή τη χώρα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2022

Μόνο εδώ αντέχει η…κορωνοχούντα! ΕΜΒΟΛΙΑ-ΤΕΛΟΣ για ΟΛΟΥΣ τους ανηλίκους σε αυτή τη χώρα



Ουσιαστικά τα απαγορεύουν στις μικρότερες ηλικίες.

Η κυβέρνηση της Δανίας ανακοίνωσε ότι οι νέοι κάτω των 18 ετών δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να εμβολιάζονται με τα εμβόλια κατά του covid.

Τι ανακοινώθηκε πιο συγκεκριμένα από τις υγειονομικές αρχές της χώρας:

«Εμβολιασμός παιδιών και νέων κάτω των 18 ετών

Τα παιδιά και οι νέοι πολύ σπάνια αρρωσταίνουν σοβαρά από τον Covid-19 με την παραλλαγή omikron. Επομένως, από την 1η Ιουλίου 2022 δεν θα είναι πλέον δυνατό για παιδιά και νέους κάτω των 18 ετών να κάνουν την 1η δόση και από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 δεν θα είναι πλέον δυνατό να κάνουν τη 2η. Αρκετά παιδιά με ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο σοβαρής πάθησης θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού, μετά από ατομική αξιολόγηση από γιατρό».

Θυμίζουμε ότι η Δανία ήταν από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που την περασμένη Άνοιξη ανακοίνωσαν πως σταματά το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά του covid.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες