Μήνυση κατά εμβολίου ότι προκάλεσε τον θάνατο 13χρονου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2022

Μήνυση κατά εμβολίου ότι προκάλεσε τον θάνατο 13χρονου


Τι φέρεται να συνέβη...

Οι Baum Hedlund Aristei & Goldman και ο Robert F. Kennedy, Jr., πρόεδρος της Children’s Health Defense, υπέβαλαν αυτή την εβδομάδα μια μήνυση κατά της Merck ισχυριζόμενοι ότι το εμβόλιο Gardasil HPV της φαρμακοβιομηχανίας προκάλεσε τον θάνατο του 13χρονου Noah Tate Foley.

Η πολιτική αγωγή, που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για την Περιφέρεια της Βόρειας Καρολίνας για λογαριασμό των γονιών του Νώε, Κλίφτον και Κέλι Φόλεϊ, ισχυρίζεται ότι ο Νόα πέθανε στις 8 Οκτωβρίου 2020, από εγκεφαλίτιδα που προκλήθηκε από μια διαδικασία αυτοάνοσης/αυτοφλεγμονώδους δυσρύθμισης που σχετίζεται άμεσα με την ένεση Gardasil που έλαβε το 2018.

Η μήνυση ισχυρίζεται επίσης ότι το εμβόλιο προκάλεσε νευρολογική, ετερογενή αυτοάνοση νόσο και έναν αριθμό ανεπιθύμητων συμπτωμάτων, επιπλοκών, τραυματισμών και άλλων ανεπιθύμητων συμβάντων, που οδήγησαν στον πρόωρο θάνατο του Νώε.

Ο Baum Hedlund και ο Kennedy έχουν καταθέσει πολλαπλές αγωγές κατά της Merck για απόκρυψη των γνωστών παρενεργειών του εμβολίου Gardasil, αλλά αυτή είναι η πρώτη τους αγωγή λόγω θανάτου.

intime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες