Σταυρέλης:”Στα αζήτητα η κυκλοφοριακή μελέτη Νανόπουλου εγκεκριμένη από το 2008″…! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2022

Σταυρέλης:”Στα αζήτητα η κυκλοφοριακή μελέτη Νανόπουλου εγκεκριμένη από το 2008″…!


Σχεδόν με την ανάληψη των καθηκόντων του (20/2/20 και 4/3/20) ο Δήμαρχος κ. Νανόπουλος προέβη σε δηλώσεις για αλλαγές σε πεζοδρομημένα τμήματα του Κέντρου και της παραλιακής Μεγ. Αλεξάνδρου, λέγοντας ότι οι όποιες αλλαγές και μετατροπή σε ήπιας κυκλοφορίας θα αποφασιστούν από το Δημοτικό Συμβούλιο «αφού προηγουμένως γίνει διαβούλευση με τους δημότες και εκπονηθεί κυκλοφοριακή μελέτη, η οποία έπρεπε να έχει γίνει και δεν έχει γίνει στη Κόρινθο».

► Κατ’ αρχήν τον ενημερώνουμε ότι η Κυκλοφοριακή Μελέτη υπάρχει και μάλιστα εγκεκριμένη από το 2008. Διαφορετικά δεν θα μπορούσε να εκτελεστεί το έργο των πεζοδρομήσεων στο Εμπορικό Κέντρο.

Όμως πέρασαν τρία χρόνια σχεδόν Δημοτικής Αρχής Νανόπουλου και


► ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ με τους δημότες δεν έγινε!!!! (πλήρης απαξίωση του θεσμού)

► ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ όχι μόνο δεν έγινε, αλλά ούτε δημοπρατήθηκε ή ανατέθηκε ή εγκρίθηκε πίστωση.

Τόσο απλά. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ.

Και εδώ ισχύει το δόγμα «Από το τάξιμο δεν έχασε κανένας».

Υπομονή 12 μήνες.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                       ΚΟΡΙΝΘΟΣ 29/09/2022









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες