Bhakdi και Fuellmich στην Αθήνα σε συγκέντρωση για την αλήθεια με τα σκευάσματα ελέγχου & μείωσης πληθυσμού.(Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2022

Bhakdi και Fuellmich στην Αθήνα σε συγκέντρωση για την αλήθεια με τα σκευάσματα ελέγχου & μείωσης πληθυσμού.(Video)


Δυο Παγκόσμιες Φωνές της Αλήθειας είχαμε το Σάββατο 
24 Σεπτεμβρίου στη Χώρα μας και στην Αθήνα.. Ο Διεθνής Ιολόγος και Νομπελίστας Soucharit Bhakdi και γνωστός Δικηγόρος που μάχεται κατα αυτης της απάτης Reiner Fuellmich.

Ηρθαν να αφυπνίσουν για την Γενοκτονική Πολιτική της Κυβέρνησης και των κομμάτων που συνεργάζονται με τον ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΚΟΥΛΗ το τσιράκι της Νέας Τάξης που εφαρμόζει Πρόγραμμα Μαζικού ελέγχου και μείωσης πληθυσμού κατ εντολή της Νέας Τάξης..

Τα δικά μας ΠΑΓΩΝΙΑ ΒΑΣΙΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΤΣΟΡΔΑΚΙΑ και ΛΑΜΠΟΡΚΙΝΙΑ ..τους τα εχωσαν οι Φαρμακευτικές και η Κουλο-Κυβέρνηση για να σας πείσουν να κάνετε την ενεση ευθανασίας την ενεση μετάδοσης ασθενειών..

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO την συγκέντρωση που εγινε το Σάββατο 24/09/22 στην Πλατεία ελευθερίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες