Λουτράκι - Ένα μήνα μετά "φλερτάρουν" με το θάνατο! (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022

Λουτράκι - Ένα μήνα μετά "φλερτάρουν" με το θάνατο! (Εικόνες)


Περίπου 40 ημέρες έχουν περάσει από το τραγικό εργατικό δυστύχημα του δημοτικού υπαλλήλου, Γιάννη Λογοθέτη (κακού) και τα δάκρυα για την απώλειά του, δεν έχουν προλάβει να στεγνώσουν ακόμα...

Ο 58χρονος Γιάννης Λογοθέτης, στις 9 Αυγούστου, είχε τραγική κατάληξη κατά τη διάρκεια της εργασίας του, καθώς την ώρα που καθάριζε μαζί με συναδέλφους του τα πεύκα στα Ίσθμια, ένα κλαρί τον χτύπησε και τον πέταξε κάτω από το γερανό, από αρκετά μεγάλο ύψος.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με τους γιατρούς να ξεκινούν διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Όμως, αυτό, δεν έγινε ποτέ, καθώς ο 58χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Το περιστατικό αυτό, βύθισε στο πένθος την πόλη του Λουτρακίου και ταυτόχρονα δημιούργησε ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και την τήρηση ή μη των μέτρων προστασίας από τους υπαλλήλους του Δήμου.

Περίπου ένα μήνα μετά το τραγικό περιστατικό, το loutraki365.gr, φέρνει στο φως, φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις εργασίες υπαλλήλων στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, πολύ κοντά στους Καταρράκτες του Λουτρακίου.

Όπως θα διαπιστώσετε, ο υπάλληλος που βρίσκεται πάνω στο φορτηγό, δεν φοράει κράνος, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον άλλο υπάλληλο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο που το γερανάκι μαζεύει τα κλαριά.

Ενδεχομένως, οι ίδιοι υπάλληλοι, ένα μήνα πριν, συζητούσαν σοκαρισμένοι την απώλεια του Γιάννη Λογοθέτη, αφού η είδηση είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ένα μήνα μετά, οι ίδιοι υπάλληλοι, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν σε εργολάβο που συνεργάζεται με το Δήμο, "φλερτάρουν" με το θάνατο!

Σημειώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 23/9, είναι προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται και αυτό του τραγικού εργατικού δυστυχήματος του Γιάννη Λογοθέτη (κακού).

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες