ΒΙΝΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ» για την Μελόνι!!! Έτσι είναι οι δεξιοί;;; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2022

ΒΙΝΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ» για την Μελόνι!!! Έτσι είναι οι δεξιοί;;;


Ας ετοιμαζόμαστε και στην Ελλάδα...


Τα ΜΜΕ στην Ευρώπη επιμένουν πως η Τζόρτζια Μελόνι, η οποία επικράτησε στις ιταλικές εκλογές είναι «ακροδεξιά»!

Όλα δείχνουν, όμως πως πρόκειται για δεύτερη Σουηδία και πως ο δεξιός μανδύας χρησιμοποιείται, προκειμένου να πείσει όσες χώρες δεν αποδέχονται τα διεθνιστικά μέτρα να τα αποδεχθούν (λεπτομέρειες ΕΔΩ)!!!

Ένα βίντεο έκανε την εμφάνισή τους! Είναι από το 2021 και δείχνει την Μελόνι, όχι απλά να αποδέχεται το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό, το οποίο είχαν οι εμβολιασμένοι για να μπαίνουν παντού, αλλά να αποκαλύπτει πως το κόμμα της ήταν το πρώτο που το στήριξε!!!

Μιλάμε για το πιστοποιητικό, το οποίο εισήχθη στο κινητό, ενώ «όνειρο» του διεθνισμού είναι να το τοποθετήσει σε ένα «τσιπάκι»!!!

Δυστυχώς σωτηρία από τα κόμματα δεν υπάρχει!!! Περιμένουμε μάλιστα να δούμε αντίστοιχες δήθεν «δεξιές» κινήσεις και στην Ελλάδα. Οι υποψήφιοι πολλοί, ενώ στην Βουλή υπάρχει ήδη κόμμα που ετοιμάζεται…

0:04
0:14 / 0:20

scr

https://www.el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες