Περαχώρα: Έκθεση φωτογραφίας και προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα τη Μάχη της Περαχώρας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022

Περαχώρα: Έκθεση φωτογραφίας και προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα τη Μάχη της Περαχώρας


Στα πλαίσια των επετειακών εορτασμών για τα 200 χρόνια της Μάχης της Περαχώρας και παράλληλα με την αναβιωματική έκθεση φωτογραφίας του Ηλία Περγαντή, θα πραγματοποιηθεί προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα τη Μάχη της Περαχώρας στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 σε σκηνοθεσία - παραγωγή του Γιάννη Αικατερίνη.

Αφηγείται ο Κωνσταντίνος Μπίσδας, σχολιάζει ο Σωτήρης Πρωτοπαππάς Πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας,αναλύει ο Γεώργιος Μπολέτης Ταξίαρχος (ε.α)

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Πέτρινο (πρώην Γυμνάσιο) Περαχώρας.

Παράλληλα μπορείτε να δείτε την έκθεση φωτογραφίας που είναι βασισμένη σε αληθινά ιστορικά γεγονότα και πλαισιώνεται από 30 αναβιωτές που συμμετείχαν εθελοντικά με ενθουσιασμό, τιμή και υπερηφάνεια.

Εκθεσιακός χώρος ΠΕΤΡΙΝΟ πρώην Γυμνάσιο Περαχώρας

23 έως 27 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες 11.00-13.00 και 17.30-20.00.


Διοργάνωση :
Ελληνική Σκηνή – Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση
Experience Perachora
Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας

Με την στήριξη : Ευρυνόμη
Υπό την αιγίδα : Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων

Είσοδος ελεύθερη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες