Τροχαίο στο Λουτράκι - Γύρισε τούμπα το αυτοκίνητο - Στο Νοσοκομείο 57χρονη γυναίκα (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2022

Τροχαίο στο Λουτράκι - Γύρισε τούμπα το αυτοκίνητο - Στο Νοσοκομείο 57χρονη γυναίκα (Εικόνες)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Καλλιμάνη και Λεωφόρου Αθηνών στο Λουτράκι, ακριβώς μπροστά από το πρατήριο βενζίνης της Shell.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αυτοκίνητο που κατέβαινε την οδό Καλλιμάνη και επιχείρησε να στρίψει αριστερά προκειμένου να κατευθυνθεί προς Λουτράκι, όμως φαίνεται ότι δεν υπολόγισε σωστά.

 

Το πορτοκαλί όχημα που κινούνταν επί της Λεωφόρου Αθηνών, στο οποίο επέβαινε γυναίκα ηλικίας περίπου 57 ετών, συγκρούστηκε με το μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Peugeot πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να γυρίσει ανάποδα.

 

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, η 57χρονη οδηγός του πορτοκαλί οχήματος, τραυματίστηκε (ελαφρώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο Νοσοκομείο Κορίνθου, έχοντας πλήρως τις αισθήσεις της.

 

 

 


 

Πηγή:loutraki365.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες