ΤΥΧΑΙΟ;;; Σε χρονιά ΕΚΛΟΓΩΝ! Πλεύρης: “Από 1/1/23 επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2022

ΤΥΧΑΙΟ;;; Σε χρονιά ΕΚΛΟΓΩΝ! Πλεύρης: “Από 1/1/23 επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί”


Παραμένει βέβαια αμετανόητος και αμετακίνητος στην..."τιμωρία" των υγειονομικών!


Για τις αναταράξεις στον ήδη διαλυμμένο χώρο της Υγείας λόγω του νέου νομοσχεδίου αλλά και για τις αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών μίλησε νωρίτερα στο Mega ο Θάνος Πλεύρης.

Ο Υπουργός Υγείας, σχολιάζοντας τη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιβεβαίωσε ότι οι εδώ και 13 μήνες ΑΝΕΡΓΟΙ ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα επιστρέψουν από το 2023 στις θέσεις τους, αλλά «υπό όρους».

Όλως τυχαίως αυτό θα γίνει σε μία ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, με τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο να “φιγουράρουν” ως οι επικρατέστεροι μήνες για τις ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ!

«Με βάση την απόφαση του ΣτΕ, που επανεξέτασε το μέτρο, έκρινε ότι η παράταση του μέτρου υπερβαίνει την αρχή της αναλογικότητας. Ήδη έχουμε λάβει την απόφαση για να δούμε πως θα εφαρμοστεί η απόφαση.

Θα εφαρμοστεί, παρόλο που θεωρώ ότι είναι μία επικίνδυνη απόφαση για τη δημόσια υγεία. Το μέτρο θα εφαρμοστεί αφού λάβουμε όλα τα μέτρα ώστε να υπάρχει ένα αυστηρό πρωτόκολλο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Αυτοί οι άνθρωποι (οι ανεμβολίαστοι) θα επιστρέψουν σίγουρα στα νοσοκομεία από 1/1/23 που ολοκληρωνόταν το μέτρο και μετά την απόφαση του ΣτΕ δεν θα ανανεωθεί».

(Δείτε από το 9ο λεπτό του αποσπάσματος την επίμαχη αναφορά για τις αναστολές)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες