ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!! Πύραυλος ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ χτύπησε ΣΧΟΛΕΙΟ στο Ντονέτσκ – Δείτε το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2022

ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!! Πύραυλος ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ χτύπησε ΣΧΟΛΕΙΟ στο Ντονέτσκ – Δείτε το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Σιωπή στα ΜΜΕ...

Αμερικανικός πύραυλος χτύπησε ΣΧΟΛΕΙΟ στο Ντονέτσκ, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο!

Να συνεχίσει να στέλνει η Ελλάδα οβίδες πιο επίμονα και μεθοδικά, μήπως τελικά διορθώσει την αστοχία και καταφέρει εκτός από τυχαίους να σκοτώσει ή ακρωτηριάσει κάποιον κανονικό Έλληνα πολίτη, δημοσιογράφο, γιατρό, συγγενή ομογενών ή ομογενή στην ευρύτερη περιφέρεια του Ντόνετσκ.

Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν!!

Δείτε τον Ουκρανό δικηγόρο με εξειδίκευση στο ανθρωπιστικό δίκαιο και τα εγκλήματα πολέμου να λέει ότι η οβίδα που έπληξε ένα σχολείο στην πόλη του Ντόνετσκ ήταν αμερικανικής κατασκευής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες