Σ.Υ.Δ.Ε. : ΤΟ ΕΣΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2022

Σ.Υ.Δ.Ε. : ΤΟ ΕΣΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ


Το νέο νομοσχέδιο νομιμοποιεί και μονιμοποιεί το καθεστώς εργασίας που βιώνεις τα τελευταία χρόνια. Και σου επιφυλάσσει ακόμα πολλά..

Η συζήτηση του νομοσχεδίου δεν πρέπει να σε βρει στη δουλειά αλλά στο δρόμο!
Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν τα συνδικάτα στις 28, 29 και 1/12 με παράσταση διαμαρτυρίας στη βουλή.

Επιπλέον σε καλούμε να διεκδικήσεις δυναμικά τα δικαιώματά σου, με συμμετοχή στις συνελεύσεις, σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες του κλάδου σου και με ενεργό παρέμβαση στα συνδικάτα που δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα των εργαζόμενων.

Κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει πίσω αυτό που σου αφαίρεσαν, αν δεν αγωνιστείς.

Οργανώσου! Κινητοποιήσου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες