Λουτράκι:Με το “Θέατρο Σε Φόρμα” συμπράττει η Φιλαρμονική Λουτρακίου! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2022

Λουτράκι:Με το “Θέατρο Σε Φόρμα” συμπράττει η Φιλαρμονική Λουτρακίου!


«Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς

Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, το αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς «A Christmas Carol» αποτελεί την πιο τρυφερή ανθρώπινη ιστορία που γράφτηκε ποτέ, με πρωταγωνιστή… την νύχτα των Χριστουγέννων. Αυτή είναι κυρίαρχη, αυτή θα αλλάξει την σκληρή καρδιά του Εμπενίζερ Σκρουτζ, αυτή θα στείλει το ηχηρό ουμανιστικό μήνυμα σε όλη την ανθρωπότητα πως η ανθρώπινη γαλήνη, η χαρά, η ευτυχία δεν είναι παρά η ανάγκη του ανθρώπου να μοιράζεται τη ζωή του με άλλους ανθρώπους.

Η Θεατρική διασκευή της παράστασης έγινε από την ομάδα του Θέατρο Σε Φόρμα με ευφάνταστους αυτοσχεδιασμούς, πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, περίτεχνα σκηνικά και 10 επαγγελματίες ηθοποιούς που εναλλάσσουν ρόλους και σκηνικά!

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου ερμηνεύει ζωντανά την πρωτότυπη μουσική που έγραψε ειδικά για το έργο ο Δημήτρης Κελέσης.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου για μια και μοναδική παράσταση!

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 8 έως 12 ευρώ.

Προπώληση: 10 ευρώ

Άνεργοι, Φοιτητές, Ομαδικές Κρατήσεις: 8 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Για ομαδικές κρατήσεις, άνω των 30 ατόμων, (αφορά συλλόγους και φορείς) μπορείτε να καλείτε στο 6983602811.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου online!



Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Θεατρική Διασκευή: Τάκης Τσαρσιταλίδης

Σκηνικά: Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης

Κοστούμια: Έλενα Μολασιώτη

Πρωτότυπη Μουσική και Τραγούδια: Δημήτρης Κελέσης

Ενορχήστρωση: Σπύρος Μπάκος

Τραγουδούν: Βαγγέλης Παπατζανάκης, Μελίνα Πασχαλίδου (υψίφωνος)

Μουσική Διεύθυνση: Πελοπίδας Μαυρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες