ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: To 5G καίει και σκοτώνει – Γεμίζουν όλον τον πλανήτη, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2022

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: To 5G καίει και σκοτώνει – Γεμίζουν όλον τον πλανήτη, vid


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Οι αεροπορικές εταιρείες θα μπορούν πλέον να παρέχουν την τελευταία τεχνολογία πέμπτης γενιάς (5G) στα αεροσκάφη τους, παράλληλα με τις κινητές τεχνολογίες προηγούμενων γενεών, καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επικαιροποίησε την εκτελεστική απόφαση της σχετικά με το ραδιοφάσμα για τις κινητές επικοινωνίες επί αεροσκαφών, ορίζοντας συγκεκριμένες συχνότητες για την τεχνολογία 5G εν πτήσει.

Έτσι, οι επιβάτες των πτήσεων στην ΕΕ θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των κινητών τους τηλεφώνων, ακριβώς όπως στα επίγεια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G. Η τεχνολογία 5G θα καταστήσει δυνατές καινοτόμες υπηρεσίες για τους καταναλωτές και ευκαιρίες ανάπτυξης για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Αυτό μεταδίδουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Ας δούμε τώρα τι λένε και τα εναλλακτικά:

«Όπου και αν μπαίνουν αυτά τα συστήματα βυθίζουν το IQ, βυθίζουν την γνωστική ικανότητα, οι νευρολογικές διαταραχές εκρήγνυνται, και τα καρδιακά προβλήματα και τα καρδιαγγειακά προβλήματα (αυξάνονται).

Βλέπετε το σώμα είναι ηλεκτροχημικό, όλα τα νεύρα σας, όλα σας τα κύτταρα είναι ηλεκτροχημικά, αλλά η καρδιά ιδιαίτερα και ο εγκέφαλος είναι εξαιρετικά ηλεκτροχημικά. Η καρδιά είναι σαν μια μεγάλη κινούμενη μπαταρία γεμάτη νεύρα και υπάρχουν μελέτες, -η μία μετά την άλλη, για αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Όταν αρχίσουν να ενεργοποιούν (μαζικά) το 5G, οι άνθρωποι που ζουν κοντά σε αυτό πρόκειται να πεθάνουν σε λίγους μήνες από καρκίνο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το “Wired Magazine” πριν μια 5ετία, μεγάλες μελέτες για το τι κάνει το 5G: προκαλεί ακόμη περισσότερο καρκίνο από τις προηγούμενες γενιές του, και τώρα η “Telecom” έχει το 6G ή 7G που κυκλοφορεί για να λειτουργούν τα αυτοκίνητα ρομπότ, να ελέγχουν τα ρομπότ επίσημα, να παρακολουθούν ότι κάνετε.

Αλλά μπορούν επίσης στην συνέχεια, να τα διαμορφώσουν διαφορετικά και να υπάρχουν ακόμη υψηλότερα ποσοστά ιατρικών προβλημάτων, (όπως) αποτοξίνωση πνευμόνων και κάψιμο του δέρματος.

Μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να δείτε τα κύματα να βγαίνουν δεν σημαίνει ότι δεν είναι εκεί».


photo unsplash


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες