ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πλάνα! Ο ΝΕΟΣ ουκρανικός στρατός ετοιμάζεται στη Βρετανία, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2022

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πλάνα! Ο ΝΕΟΣ ουκρανικός στρατός ετοιμάζεται στη Βρετανία, vid


Στέλνονται, αφού περνούν μία σκληρή εκπαίδευση μερικών εβδομάδων, να πεθάνουν για τον Ζελένσκι και τους ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ.


Οι χιλιάδες επί χιλιάδων Ουκρανοί που συστηματικά εκπαιδεύονται από νατοϊκές δυνάμεις σε Βρετανία, Γερμανία και Πολωνία (πρωτίστως) αποτελούν τον ΝΕΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

Ουσιατσικά πρόκειται για έναν ιδιότυπο νατοϊκό στρατό που στέλνεται στο ουκρανικό μέτωπο για να πολεμήσει Ρώσους στρατιώτες!

Ορισμένα μάλιστα από τα στρατιωτικά γυμνάσια λαμβάνουν χώρα υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες υψηλόβαθμων Βρετανών στρατιωτικών.

«Ήρθαν εδώ να κάτσουν 5 εβδομάδες μαζί μας και αυτό που περιμένω να δω στο τέλος είναι 200 άτομα να φεύγουν με τις δεξιότητες που χρειάζονται ώστε να επιβιώσουν, να πολεμήσουν και να νικήσουν τη Ρωσία όταν γυρίσουν πίσω στην Ουκρανία», λέει στην κάμερα ένας από τους εκπαιδευτές.

Αν και οι επίσημες αναφορές κάνουν λόγο για 7-10χιλ., στην πραγματικότητα από την περασμένη Άνοιξη, μόνο οι βρετανικές Ε.Δ. έχουν εκπαιδεύσει πολλές χιλιάδες Ουκρανών, όχι απαραίτητα στρατιωτικών, αλλά και απλών πολιτών, που μέχρι πρότινος δεν ανήκαν στις ουκρανικές Ε.Δ.


(φωτο:pixabay)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες