Μαριονέτα της Νέας Ταξης ο Μητσοτάκης κτυπά την Κτηνοτροφία και φέρνει στο Τραπέζι του Έλληνα Σκουλήκια & Έντομα..(Video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2022

Μαριονέτα της Νέας Ταξης ο Μητσοτάκης κτυπά την Κτηνοτροφία και φέρνει στο Τραπέζι του Έλληνα Σκουλήκια & Έντομα..(Video)


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΡΕΙ ΕΝΤΟΜΟΦΑΓΙΑ & ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ


H Κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτελεί την Ατζέντα της Νέας Ταξης..Φτιάχνουν ένα κοσμο διαφορετικό μειωμένο σε πληθυσμό με έλεγχο ακόμη και στο είδος τροφής..Παρουσιάζουν ότι δηθεν υπάρχει πρόβλημα με το κλίμα και ότι τα ζωα αποβάλουν μεθάνιο που προκαλεί πρόβλημα..

Eτσι χρηματοδοτούν προγράμματα για να αλλάξει την τροφή του ο Έλληνας και να αρχίσει να τρώει έντομα και σκουλήκια..

Ξεκίνησε να τα πασάρει από την ελεγχόμενη Τηλεόραση και με χρηματοδότηση του προγράμματος HelEntoFood από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας..

Η Φιλοσοφία που βάζει την Ιδεοληψία πάνω από την πραγματικότητα. Ετσι προσπαθεί να κανει θύματα αυτής της Ιδεοληπτικής παρουσίασης από την Τηλεόραση αρχικά.

Παρουσιάζονται ως ΣΩΤΗΡΕΣ που θα σώσουν τον πλανήτη ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να κατσικωθούν πάνω μας για να υποτάξουν πλήρως σε ότι παρανοϊκό εφαρμόζουν βάσει της ατζέντας τους.
Η Αυστραλία ξήλωσε το Υπουργείο Κλιματικής αλλαγής και τις πράσινες Επιτροπές..Κατάλαβαν τι παίζει.

Στην Ελλάδα περνούν αυτήν την ατζέντα για να αλλάξουν την Μεσογειακή διατροφή μας και να την αντικαταστήσουν με Σκουλήκια αράχνες και άλλα έντομα.

Μετα την παρουσίαση της ομάδας στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης που μας έδειξε τα «γευστικά» μπισκότα από σκουλήκια αρχίζουν και φτιάχνονται ΦΑΡΜΕΣ που παρουσιάζουν τα σκουλήκια ως την τροφή του Μέλλοντος..

Στην τελευταία έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ είχαν και περίπτερο …Δείτε πως η ΕΤ 3 παρουσίασε το θεμα με την Φάρμα στην Έδεσσα και το Video από τη έκθεση στη Θεσσαλονίκη…

Σύμφωνα με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το συγκεκριμένο είδος σκουληκιού είναι επιτρεπτό για φάγωμα ενω αναμένεται νσ δώσει πράσινο ΦΩΣ σε ακόμη 11 έντομα!!!

Ο τελικός στόχος είναι να μας ταΐζουν τεχνητό κρέας τεχνητό ψαρι σκουλήκια εντομα κ.α ..Τι θα έχουν μεσα τα τεχνητά νομίζω φαντάζεστε..

Eτοιμάζονται ολες οι Μαριονέτες Κυβερνήσεις να το φέρουν Υποχρεωτικά!! Γι αυτο κτυπάνε την Κτηνοτροφία με αυξήσεις στις Ζωοτροφές μεχρι που θα την απαγορεύσουν με πρόσχημα την Κλιματική αλλαγή..Χρειάζεται αντίσταση για να επανέλθει η Κανονικότητα .Δεν δεχόμαστε τις εντολές που εκτελεί ο ΚΟΥΛΗΣ ..

Δεν δεχόμαστε τη ΖΩΗ που επιλέγουν τα Παρανοϊκά Ναζίδια για εμας..Την ΖΩΗ μας την επιλέγουμε εμεις και η Ζωή αυτη θα επανέλθει οταν ο Λαός θα σας κυνηγήσει με τις πέτρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ σχετική ΕΚΠΟΜΠΗ στο amazonios TV με τον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες