Λουτράκι: Το 'πε, το 'πε ο παπαγάλος….!!!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2023

Λουτράκι: Το 'πε, το 'πε ο παπαγάλος….!!!!!


Χαριτωμένες αγαπησιάρικες εικόνες βλέπουμε με χαρά το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο, που συνδέονται με την προεκλογική διαδικασία για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο μας.

Αγκαλίτσες, φιλάκια, χαμόγελα, selfies, φωτογραφικά στιγμιότυπα όλο νόημα και φιλίες και συμμαχίες, που μας προϊδεάζουν για τα μελλούμενα στα δημοτικά δρώμενα.

Να ‘μαστε κι εμείς εδώ!!.. Γιατί η φιλία μας με το αγαπημένο μας συμπαθέστατο πτηνό, τον Παπαγάλο, μας έδωσε ένα πολύ ενδιαφέρον νέο που αφορά στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας, το οποίο θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και αναμένεται να ταράξει με πολύ θετικό τρόπο τα προεκλογικά ύδατα!!

Εν αναμονή λοιπόν, μείνετε συντονισμένοι για τα πολύ ενδιαφέροντα νεότερα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες