«ΔΡΑΜΑ! Μειώνουν τις συσκευασίες και αυξάνουν τις τιμές»! Στα κάγκελα οι πολίτες, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2023

«ΔΡΑΜΑ! Μειώνουν τις συσκευασίες και αυξάνουν τις τιμές»! Στα κάγκελα οι πολίτες, vid


Οι ανατιμήσεις είναι πλέον...καθημερινές.

Αντιμέτωποι με την ανεξέλεγκτη πορεία της ακρίβειας, ακόμη και σε βασικά προϊόντα, έρχονται καθημερινά οι πολίτες.
«Κάθε μέρα ανεβαίνει και ένα ευρώ. Παρατηρούμε αύξηση στα είδη υγιεινής, χαρτιά, απορρυπαντικά».

Ο κύριος Γιώργος είναι συνταξιούχος. Κάποτε γέμιζε το καλάθι του με διάφορες λιχουδιές για το οικογενειακό τραπέζι. Τώρα ωστόσο αναγκάζεται να ψωνίζει μικρότερες ποσότητες, ακόμα και από τα αναγκαία.

«Και στα τρόφιμα κάνουμε οικονομία. Ψωνίζαμε τυριά και αλλαντικά για πρωινό για το τοστ ή για καμιά ομελέτα για καμιά εβδομάδα. Τώρα δεν ψωνίζουμε για εβδομάδα, ψωνίζουμε για δυο τρεις μέρες.

Οι ανατιμήσεις βασικών προϊόντων όπως είδη υγιεινής και απορρυπαντικά χτυπούν «κόκκινο». Πολλοί καταναλωτές προσπαθούν να μειώσουν τις αγορές τους μήπως και δουν κάποια αισθητή διαφορά στον λογαριασμό του σουπερμάρκετ.

Ενδεικτικά:

– Απορρυπαντικό σκόνη: 4.69€ οι 45 δόσεις, στα 9,18€ οι 42 δόσεις

– Απορρυπαντικό σκόνη: 6.88€ οι 45 δόσεις, στα 5.73€ οι 20 δόσεις

– Απορρυπαντικό υγρό: 11.79€ οι 85 δόσεις, στα 11.39€ οι 64 δόσεις

Τα περισσότερα νοικοκυριά βρίσκονται σε αδιέξοδο αφού συνεχώς καλούνται να μειώσουν όλο και περισσότερα προϊόντα από την εβδομαδιαία λίστα τους.


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες