Εκλογές 2023: Ανατροπή με τα σχολεία – Πότε κλείνουν τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2023

Εκλογές 2023: Ανατροπή με τα σχολεία – Πότε κλείνουν τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας


Εκλογές 2023: Οι εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μαΐου φέρνουν αλλαγές και στο πρόγραμμα των σχολείων και συγκεκριμένα των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας.

Η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων σε γυμνάσια και λύκεια αλλάζει, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ μετά την προκήρυξη των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, ενώ δεν αλλάζει κάτι για τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται έως τις 30 Απριλίου και θα ληφθούν από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Το ΦΕΚ αναφέρει:

Τα μαθήματα λήγουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Η λήξη των μαθημάτων του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου, του Επαγγελματικού Λυκείου, του Ειδικού Γυμνασίου, του Ειδικού Λυκείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου καθορίζεται κάθε έτος με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται μέχρι την 30ή Απριλίου.

(eleftherostypos, gr / photo: pixabay)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες