Άγιοι Θεόδωροι: Με λαμπρότητα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου (video-φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 25, 2023

Άγιοι Θεόδωροι: Με λαμπρότητα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου (video-φώτο)

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Η ηλιοφάνεια και η άνοδος της θερμοκρασίας, στάθηκαν σύμμαχοι στον αρκετό κόσμο που ήρθε στην πόλη για να παρακολουθήσει την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Δοξολογία στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας. Την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έκανε η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγίων Θεοδώρων, κα Θεώνη Μαυροματίδου.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές, τα Σωματεία, τους Συλλόγους, τους Φορείς και τα σχολεία.

Στην συνέχεια, μαθητές σχολείων απήγγειλαν ποιήματα για την εθνική επέτειο.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την μαθητική παρέλαση όλων των σχολείων της πόλης μας.


agioitheodoroi.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες