Τους πήρε 3 χρόνια για να βάλουν τέλος στα τεστ και τις ΜΕΘ covid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2023

Τους πήρε 3 χρόνια για να βάλουν τέλος στα τεστ και τις ΜΕΘ covid



Ωστόσο κάποια μέτρα θα εξακολουθήσουν να ισχύουν, όπως για παράδειγμα στις δομές υγείας.


Εξελίξεις έρχονται συνεχώς από το μέτωπο της κορωνοχούντας (που υπάρχει ακόμα μόνο στην Ελλάδα!!!).

Μετά το ΦΕΚ το οποίο τερματίζει τα τεστ για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, άλλη μία αλλαγή έρχεται σε ό,τι αφορά τα πρωτόκολλα του κορωνοϊού.

Ο λόγος για τις περιβόητες ΜΕΘ covid που μας συνόδευσαν σε όλη την 3ετία της πανδημίας.

Η Επιτροπή των εμπειρογνωμόνων αποφάσισε να μην υπάρχει πλέον διαχωρισμός με ξεχωριστές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας covid-19.

Αυτό όμως δεν ισχύει και για τις κλινικές covid, οποίες…παραμένουν μέχρι νεωτέρας!

Επίσης διαφωνία ανάμεσα στους “ειδικούς” υπάρχει και όσον αφορά την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τα rapid test στα νοσοκομεία.

Τις επόμενες ώρες ή μέρες αναμένεται να εκδοθεί και η σχετική ΚΥΑ.

Όλα αυτά τη στιγμή που σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από το τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωνε το πρώτο πανελλαδικό lockdown.

Από τις 6 τα ξημερώματα της 23ης Μαρτίου 2020 απαγορεύτηκαν οι «άσκοπες μετακινήσεις», στα πλαίσια της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι».

Δεν ήταν το πιο σκληρό lockdown (ακολούθησε σκληρότερο το ερχόμενο φθινόπωρο) αλλά ήταν εκείνο με την μεγαλύτερη…”επιτυχία”, καθώς ερήμωσαν στην κυριολεξία όλοι οι δρόμοι ανά την επικράτεια.

(φωτο:eurokinissi)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες