Ξεσπά ο αδερφός του Β.Βλάχου που σκοτώθηκε στα Τέμπη κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Ζητά από τα θύματα να βάλουν πλάτη» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2023

Ξεσπά ο αδερφός του Β.Βλάχου που σκοτώθηκε στα Τέμπη κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Ζητά από τα θύματα να βάλουν πλάτη»



«Ελπίζω ότι η κοινωνία θα του γυρίσει την πλάτη και θα τον βάλει με την πλάτη στον τοίχο, όσες πλάτες και να έχει»

«Ξεχειλίζουν» οργή οι συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών μετά από την συνέντευξη-«ξέπλυμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη μέσω της οποίας κάλεσε εκείνους που επέζησαν να «βάλουν πλάτη».

Με ανάρτησή του ο αδελφός του 34χρονου Βάιου Βλάχου που έχασε τη ζωή του μετά την μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, σχολιάζει τις απίστευτες δηλώσεις του πρωθυπουργού:

«Αντί να φορτώσει την κατάσταση στις πλάτες του, σηκώνει τις πλάτες του, χορεύει πάνω στις πλάτες των θυμάτων και ζητά από τα θύματα να βάλουν πλάτη. Ελπίζω ότι η κοινωνία θα του γυρίσει την πλάτη και θα τον βάλει με την πλάτη στον τοίχο, όσες πλάτες και να έχει» έγραψε στο Twitter ο Βαγγέλης Βλάχος που θρηνεί τον αδελφό του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες