Με κονκάρδα «Ήταν έγκλημα» στα Τέμπη έγινε η μαθητική παρέλαση στην Λάρισα – Συνθήματα κατά της κυβέρνησης στην Θεσσαλονίκη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 25, 2023

Με κονκάρδα «Ήταν έγκλημα» στα Τέμπη έγινε η μαθητική παρέλαση στην Λάρισα – Συνθήματα κατά της κυβέρνησης στην Θεσσαλονίκη

Η ελληνική νεολαία «βράζει» για το έγκλημα των Τεμπών με κύριο υπεύθυνο τον Κ.Μητσοτάκη

Διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών, έλαβαν χώρα σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των παρελάσεων.

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες κστην μαθητική παρέλαση στη Λάρισα όπου οι μαθητές έφεραν κονκάρδα με το μήνυμα «Ήταν έγκλημα!».

Ειδικότερα, μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, την Παρασκευή (24/03), ο 17χρονος μαθητής και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Βασίλης Κολτσίδας, εξήγησε πως η πρωτοβουλία αυτή γίνεται «ως ένδειξη πένθους και όχι για να βανδαλίσουμε την παρέλαση».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως είναι προαιρετικό, αλλά και πως «θα το φορέσουμε γιατί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ένα τόσο σημαντικό έγκλημα, επειδή είναι παρέλαση».

Αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί στα σχολεία της Λάρισας, εξήγησε ότι «τα παιδιά έχουν καταλάβει από μόνα τους ότι δεν φταίει μόνο ο σταθμάρχης, ζούμε σε μια κοινωνία, που η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ και ο ανθρώπινος παράγοντας θα έχει μηδενιστεί».

Επιπλέον, ο Βασίλης Κολτσίδας συμπλήρωσε: «Τα παιδιά χρησιμοποιούν το τρένο και βλέπουν τα προβλήματα. Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ότι το παραμύθι που προσπαθούν να μας πουλήσουν και έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύουν ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης δεν ισχύει. Οι μαθητές δεν τρώμε κουτόχορτο, φταίνε διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ».



Στην Θεσσαλονίκη διαμαρτυρόμενοι άνοιξαν πανό και φώναζαν συνθήματα για τη τραγωδία στα Τέμπη, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες.

Δεκάδες φοιτητές κρατούν στα χέρια μαύρα μπαλόνια και πλακάτ με συνθήματα όπως «δεν ήταν δυστύχημα, ήταν δολοφονία».

Η απόσταση από την εξέδρα των επισήμων ήταν μόλις 100 μέτρα ενώ επί τόπου βρίσκονταν δυνάμεις της αστυνομίας.







1 σχόλιο:

  1. CrimeReport.Η λίστα επιβατών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

    https://www.youtube.com/watch?v=Zpz7a1CsaMc&t=9s

    Μια εβδομάδα μετά την τραγωδία… ακόμα μας λένε ότι δεν έχουν στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των επιβατών..
    Σήμερα αποκαλύπτω πως οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας γνωρίζουν από την πρώτη ώρα τον ακριβή αριθμό των επιβατών από το σταθμαρχείο Λάρισας μέχρι το σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.
    Η λίστα επιβατών όπως προκύπτει από τα δεδομένα 37 κεραιών κινητής τηλεφωνίας κατά μήκος της διαδρομής.

    Υ.Γ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ
    ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ .
    Στέλνουμε το ΒΊΝΤΕΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ…..ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ !!!!!
    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΑΘΗΚΑΝ.
    Δείτε Το & Κοινοποιήστε
    Αν θέλουμε πράγματι να αποδωθεί δικαιοσύνη,πρέπει πρώτα να λάμψει η αλήθεια!

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες