Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε! Στηρίζουμε πολιτικά ΜΟΝΟΝ ελεύθερους ανθρώπους που δεν έσκυψαν το κεφάλι στην υγειονομική χούντα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 25, 2023

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε! Στηρίζουμε πολιτικά ΜΟΝΟΝ ελεύθερους ανθρώπους που δεν έσκυψαν το κεφάλι στην υγειονομική χούντα


Τον Μάρτη του 2020 ζυγίστηκαν συγγενείς , συνάδελφοι και πρώην πολιτικοί "σύντροφοι".
Δυστυχώς αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν ελλιπείς στο ζύγισμα και μας απογοήτευσαν βαθιά...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!
Όλα κρίνονται με βάση την 23η Μαρτίου 2020 , ημερομηνία έναρξης του Great Reset..
=======================================
Yiannis Tsevremes
23.03.2020 - Η επέτειος του αίσχους!

Επιβολή του πρώτου lockdown και περιορισμός των πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών! Η ημερομηνία τομή στη σύγχρονη Ιστορία! Τίποτε πια δεν είναι το ίδιο από κει και μετά. Ότι ζούμε σήμερα είναι σε μεγάλο βαθμό συνέπεια και συνέχεια της ημερομηνίας εκείνης.

Τον Μάρτη του 2020 ζυγίστηκαν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και πρώην πολιτικοί "σύντροφοι". Δυστυχώς, αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν ελλιπείς στο ζύγισμα και μας απογοήτευσαν βαθιά!

Αντίθετα, με αφορμή την ολοκληρωτική δυστοπία του αίσχους -αρχικά με τα lockdowns, μετά με την υποχρεωτική μασκοφορία και στο αποκορύφωμα της παράνοιας, με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ανακαλύψαμε νέους εξαιρετικούς ανθρώπους που πριν είτε δεν τους γνωρίζαμε, είτε κακώς τους υποτιμούσαμε.

Η ζωή προχωράει λοιπόν: αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς! Ίσως έτσι να είναι καλύτερα. Μόνο μη τυχόν τολμήσουν να μας ζητήσουν τη ψήφο μας -και πολύ περισσότερο την πολιτική μας στήριξη ή συμμετοχή- εν όψει των επερχόμενων εκλογών! Θα πάει το φτύσιμο και η χλαπάτσα σύννεφο και είναι και πιο κολλητική από μας, τους ανεύθυνους και ψεκασμένους!

Να ξέρουν, οτιδήποτε κι αν λένε για αλλά δευτερεύοντα θέματα, καθόλου δεν μετράει. Το βασικό κριτήριο ημών των ψεκασμένων στις ερχόμενες εκλογές, θα είναι η στάση όλων τους κατά την προηγούμενη τριετία του ολοκληρωτικού αίσχους! Και να ξέρουν, είμαστε πολλοί και πολλές. 

Δεν ξεχνάμε και δεν συγχωρούμε! Στηρίζουμε πολιτικά και ψηφίζουμε στις κάλπες ΜΟΝΟΝ ελεύθερους ανθρώπους που δεν έσκυψαν το κεφάλι στην υγειονομική χούντα, ανεξαρτήτως προηγούμενης πολιτικής τοποθέτησης ή προέλευσης - εξαιρουμένων βεβαίως τυχόν νεο-ναζί και φασισταριών που θα προσπαθήσουν να προβληθούν ως όψιμοι αντι-συστημικοί.

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε! Όλα κρίνονται με βάση την 23η Μαρτίου 2020, την ημερομηνία της έναρξης του Great Reset!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες