Εκλογές: Οι συνταξιούχοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν κατά Covid περιμένουν να «μαυρίσουν» τον Κ.Μητσοτάκη για το πρόστιμο των 100 ευρώ (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023

Εκλογές: Οι συνταξιούχοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν κατά Covid περιμένουν να «μαυρίσουν» τον Κ.Μητσοτάκη για το πρόστιμο των 100 ευρώ (βίντεο)


«Χούντα, δεν τους γουστάρουμε, μας ξεπούλησαν»

Εκτός από τους νέους οι οποίοι σε ποσοστό 90% σκοπεύουν να καταψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές στις 21 Μαΐου, υπάρχει και μία μεγάλη μερίδα των συνταξιούχων οι οποίοι δεν ήθελαν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού και απειλήθηκαν με το γνωστό πρόστιμο των 100 € το μήνα, προκειμένου να το κάνουν.

Μέρος αυτών υπέκυψε στον εκβιασμό και τελικά προχώρησαν στον εμβολιασμό αλλά δεν έχουν ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό και οι υπόλοιποι που δεν υπέκυψαν αναγκάστηκαν να πληρώσουν από το υστέρημά τους αυτό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο με συνταξιούχους οι οποίοι κατηγορηματικά δεν θα εμβολιαζόντουσαν και θα έπρεπε να πληρώνουν τα 100 € το μήνα.

Ένας από αυτούς λέει χαρακτηριστικά «Εμένα το εισόδημα μου είναι ένα μηδενικό και εγώ και η γυναίκα μου, δηλαδή πως θα ζήσω, μιλάω τώρα σε αυτά τα λαμόγια, δεν τους γουστάρω, έξω απ’ την Ελλάδα, μας ξεπούλησαν!»

«Χούντα. Να πάει να πνιγεί» ήταν κάποιες άλλες «κόσμιες» αντιδράσεις…

Όλους, αυτούς Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τους βρει μπροστά του στις εκλογές. Συνεπώς, δεν πρέπει να ανησυχεί μόνο για τους νέους, υπάρχουν και αρκετοί ηλικιωμένοι και συνταξιούχοι που είναι εξοργισμένοι με ότι τους έκανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Και δεν είναι μόνο τα χρήματα που τους πήρε αλλά και ο τρόπος που τους εξευτέλισε.

https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες