«Να βγει η γ…. αλήθεια» για COVID και εμβόλια!!! Έτσι φέρονται να σκότωσαν ανθρώπους, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2023

«Να βγει η γ…. αλήθεια» για COVID και εμβόλια!!! Έτσι φέρονται να σκότωσαν ανθρώπους, vid


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών

Σοκάρει η μαρτυρία μιας νοσηλεύτριας που εργαζόταν σε θάλαμο COVID!!!

«Έδεναν ασθενείς στο κρεβάτι με τα χέρια και τα πόδια χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο φαρμάκων για να τους οδηγήσουν στον θάνατο», ειπώνεται στην τηλεοπτική εκπομπή ”Fuori dal Coro”.

Ηλικιωμένοι άνθρωποι από τα γηροκομεία έφτασαν στο νοσοκομείο και κλειδώθηκαν στα δωμάτιά τους, εγκαταλείφθηκαν και δέθηκαν στα κρεβάτια τους χειροπόδαρα, με αποτέλεσμα να πεθάνουν μόνοι τους, όπως υπογραμμίζεται.

Από την πλευρά του, άλλος νοσηλευτής που εργαζόταν στα κέντρα εμβολιασμού εξομολογήθηκε ότι η Κυβέρνηση διέταξε όσο το δυνατόν περισσότερους εμβολιασμούς!

Ήταν σημαντικό να υπάρχει μεγάλος αριθμός εμβολιασμένων, όπως δήλωσε, ενώ ισχυρίστηκε πως δόθηκαν ληγμένα εμβόλια σε ανθρώπους!!!

«Ας βγάλουμε την γ…. αλήθεια στην φόρα», ακούγεται στο τέλος του βίντεο που θα δείτε.

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Δείτε:



https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες