Νέα προειδοποίηση από τον Δρ. Μάικλ Γίντον: «Μην πάρετε οτιδήποτε γράφει επάνω τη λέξη εμβόλιο και mRNA» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 28, 2023

Νέα προειδοποίηση από τον Δρ. Μάικλ Γίντον: «Μην πάρετε οτιδήποτε γράφει επάνω τη λέξη εμβόλιο και mRNA»

Ο Δρ. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, απεύθυνε προειδοποίηση για ακόμη μια φορά στον γενικό πληθυσμό να μην λάβει οτιδήποτε γράφει επάνω του τη λέξη «εμβόλιο» ειδικά εάν γράφει επίσης «επείγον» ή mRTNA.

 Σε βίντεο από το Λονδίνο από όπου βρίσκεται ο Michael Yeadon μιλώντας σε συγκέντρωση κατά των εμβολίων είπε:

«Μην λάβετε οτιδήποτε γράφει τη λέξη εμβόλιο επάνω του. Ειδικά εάν συνοδεύεται από λέξεις όπως “επείγων” ή mRNA. Απλά μην τοπ κάνετε. Σας λένε ψέματα γύρω από τους λόγους που σας λένε για να τους πιστέψετε», σημείωσε για να συνεχίσει ο πρώην επιστημονικός σύμβουλος της Pfizer:

«Θα σας πω το εξής. Αν ακολουθήσετε το γενικό διήγημα την επίσημη δικαιολογία και είμαι σωστός τότε θα χάσετε την ελευθερία σας ίσως και τη ζωή σας.

Εάν ακολουθήσετε άτομα που σας λένε το αντίθετο όπως εγώ και είμαι λάθος σε αυτά που λέω το χειρότερο που θα σας συμβεί είναι το λοκνταουν.

Μην πιστεύετε τις κυβερνήσεις».   

https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες