Φαίδων Βόβολης: Η Βουλή περιμένει αυτούς που αντιστάθηκαν ΑΛΗΘΙΝΑ! (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023

Φαίδων Βόβολης: Η Βουλή περιμένει αυτούς που αντιστάθηκαν ΑΛΗΘΙΝΑ! (vid)


Πύρινη ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαρτίου, ο Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” κ. Φαίδων Βόβολης.

Μίλησε για τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται, για τα αναχώματα που χρησιμοποιούνται έναντι στη δυναμική του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” και τόνισε πως από εδώ και στο εξής, θα ακούγονται ξεκάθαρα οι προτάσεις του κινήματος, ως πολιτική παρακαταθήκη για την Ελλάδα που μας αξίζει.

Στην ομιλία του ανέφερε επίσης για την ένωση υγιών δημοκρατικών δυνάμεων με καθαρά πρόσωπα ενώ ξεκαθάρισε πως το κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά” κατεβάζει ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια, με τελικό στόχο την εξουσία.

Δείτε το live με την ομιλία του:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες