Κυβερνητική παραδοχή: Κρατικά χαρτζιλίκια και αυξήσεις τιμών όσο πάει, vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2023

Κυβερνητική παραδοχή: Κρατικά χαρτζιλίκια και αυξήσεις τιμών όσο πάει, vid


Την...συνέχιση της επιδοματικής πολιτικής, η οποία δεν θα συνοδεύεται κιόλας από μείωση των φόρων (π.χ. ΦΠΑ), αλλά και της αύξησης των τιμών παντού προανήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.


Μιλώντας στο OPEN την Κυριακή σημείωσε τα εξής:

«Υπάρχει ένας συνδυασμός παραγόντων που έχει μετακυλήσει το πρόβλημα του πληθωρισμού στα τρόφιμα. O πληθωρισμός θα παραμείνει μεσοσταθμικά στο 4,5% όλο το 2023».

Μάλιστα σε μία πρωτοφανή παραδοχή τόνισε πως το…ιδανικό σενάριο είναι ο πληθωρισμός να συνεχίσει να υφίσταται αλλά κάπου κοντά στο 2%, προσπαθώντας να πείσει τους πολίτες πως αποπληθωρισμός, δηλαδή η μείωση των τιμών, είναι…κακό πράγμα!!!

«Αποπληθωρισμός μπορεί να σημαίνει και ύφεση», υποστήριξε.

Άρα επομένως ποιό το μήνυμα που περνάει παρακάτω ο αρμόδιος Υπουργός;
  • Οι τιμές θα συνεχίσουν να αυξάνονται
  • Ο εθισμός των πολιτών στα επιδόματα θα συνεχιστεί

(φωτο:eurokinissi)
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες