Φαίδων Βόβολης: ΕΚΛΟΓΕΣ - Το πάρτυ ξεκινάει, (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2023

Φαίδων Βόβολης: ΕΚΛΟΓΕΣ - Το πάρτυ ξεκινάει, (vid)


Για την διεκδίκηση κάθε ελεύθερου Έλληνα της εισόδου στη βουλή και το μεγάλο πάρτυ που τώρα αρχίζει, αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, μιλά ο Επικεφαλής του κινήματος "Ελεύθεροι Ξανά" κ. Φαίδων Βόβολης.

Στην καυτή ομιλία του, μιλά για το κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά" που εκπορεύθηκε από τον λαό, δεν υποτάσσεται και δεν ποδηγετείται, έχοντας μαζί του τους Έλληνες πολίτες. Ο κ. Βόβολης ανακοίνωσε επίσης πως πρόκειται να περιοδεύσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και κάλεσε τους πολίτες στις κάλπες.

"Είμαστε αυτοί που θα ηγηθούμε τη μεταστροφή του δικού μας δημοκρατικού πολιτεύματος. Θα προχωρήσουμε χωρίς φανφαρονισμούς αλλά με σταθερή την πίστη μας στο Θεό, τη Δημοκρατία και την Ελλάδα".

Ετοιμαστείτε για το μεγάλο πάρτυ: ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες