ΣΟΚ στα δικαστήρια Κορίνθου: Πέθανε άνδρας μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2023

ΣΟΚ στα δικαστήρια Κορίνθου: Πέθανε άνδρας μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κόρινθο, όπου ένας άνδρας περίπου 70 ετών κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας δίκης και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή...

Ο 70χρονος άνδρας, βρισκόταν στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου. Περίπου στις 10 το πρωί, ο άτυχος άνδρας, λίγα μέτρα μακριά από ένα παγκάκι που υπάρχει στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων ανθρώπων. Αμέσως επικράτησε αναστάτωση, ενώ πολλοί, έτρεξαν από πάνω του, προκειμένου να βοηθήσουν και να δουν τι έχει συμβεί. Στο σημείο, μάλιστα, βρέθηκε και ένας πολίτης, ο οποίος  προσπάθησε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, ενώ χρησιμοποίησε και τον απινιδωτή που υπάρχει στο δικαστήριο.

 

Αμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο άνδρας διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου. δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες