Μήνυμα Ι.Καραπανάγου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2023

Μήνυμα Ι.Καραπανάγου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Αύριο, είναι η μέρα που ξεκινούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το κλειδί της εισόδου μαθητριών και μαθητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ένας σταθμός-ορόσημο, μια Πυξίδα, για τη μελλοντική τους πορεία, προς επίτευξη των στόχων τους. Ένα μοναδικό σταυροδρόμι όπου συναντιούνται τα όνειρα τους, οι προσδοκίες τους, οι δεξιότητες και οι κλίσεις τους, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσωπικότητάς τους, όπως η απόλυτη ψυχραιμία, το καθαρό μυαλό, η επιμονή και η υπομονή.

Όμως, ενδεχόμενη αποτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν πρέπει να τους αποθαρρύνει και να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για νέες προσπάθειες αλλά να συνεχίσουν, με πείσμα, τον αγώνα τους για την κατάκτηση νέων γνώσεων και νέων βιωμάτων. 'Αλλωστε, "Δεν υπάρχει αποτυχία. Υπάρχουν μόνο αποτελέσματα." λέει ο Αμερικανός συγγραφέας Anthony Robbins, έχοντας απόλυτο δίκιο.

Θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς, καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές και κάθε καλό στις οικογένειές τους που συμπαραστέκονται στην προσπάθειά τους, εκφράζοντας ταυτόχρονα τα συγχαρητήριά μου στους εκπαιδευτικούς που, κάθε χρόνο, βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών.

Ιωάννης Β. Καραπανάγος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
"αλλάzουμε ΜΑΖΙ" και Δημοτικός Σύμβουλος
Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Α΄/Βάθμιας Εκπαίδευσης και Μέλος Σχολικής Επιτροπής Β'/Βάθμιας Εκπαίδευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες