«Φωτιά» οι τιμές για ξενοδοχεία και εισιτήρια!!! Άπιαστο όνειρο οι διακοπές για τους Έλληνες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 06, 2023

«Φωτιά» οι τιμές για ξενοδοχεία και εισιτήρια!!! Άπιαστο όνειρο οι διακοπές για τους Έλληνες


Δύσκολα θα βρει κάποιος διαμονή σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό που να κοστίζει κάτω από 110 ευρώ την βραδιά,

καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό κατάλυμα με τιμή μικρότερη, σε δημοφιλή νησιά όπως η Μήλος, η Σίφνος, η Φολέγανδρος, η Μύκονος ή η Σαντορίνη.

Την ίδια ώρα, η περίφημη επιδότηση του κοινωνικού τουρισμού παραμένει σε μάλλον αστεία ποσά.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα νησιά το μέγιστο ποσό, για τον Αύγουστο, της επιδότησης φτάνει για 5στερο με πρωινό, τα 34,80 ευρώ, μόνο που τα 5στερα είναι ελάχιστα και τα περισσότερα είναι καταλύματα λίγων κλειδιών όπου η επιδότησή είναι το μέγιστο 30 ευρώ και αυτό για μόλις 6 βράδια στα νησιά, πλην των περιπτώσεων πυρόπληκτων και σεισμόπληκτων περιοχών που προβλέπονται περισσότερες διανυκτερεύσεις.



ΠΗΓΗ: MEGA, el,gr, intime


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες