Αλλάζουμε Μαζί: Έχει εξαντληθεί η υπομονή των κατοικιών δυο Οικισμών σε Ίσθμια και Κυρά Βρύση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023

Αλλάζουμε Μαζί: Έχει εξαντληθεί η υπομονή των κατοικιών δυο Οικισμών σε Ίσθμια και Κυρά Βρύση


Επόμενος σταθμός της Δημοτικής Παράταξης "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" η Κυρά Βρύση και τα Ίσθμια. Αντιπροσωπεία της συναντήθηκε, πρόσφατα, με τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ‘‘Αρίων’’ Κυρά Βρύσης Ισθμίας και τον οικισμό “Αγία Μαρίνα Ισθμίων”, στο πλαίσιο των συναντήσεων της Παράταξης με Συλλόγους, Φορείς και Δημότες.

Αρχικά, η αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Επικεφαλής Ιωάννη Καραπανάγο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Γλυκοφρύδη, τον Δημήτρη Αικατερίνη και τον Κλέαρχο Παπακωνσταντίνου συζήτησε, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου ‘‘Αρίων’’ κ. Κωνσταντίνο Γκέκα, τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μανώλη Ακουμιανάκη και την Ταμία κα Δήμητρα Σπέντζου και ακολούθως με τον Πρόεδρο του οικισμού ‘‘Αγία Μαρίνα’’ Ισθμίων κ. Παναγιώτη Καραγιάννη, με τον πρώην Πρόεδρο του οικισμού κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Αλμανλή, τον βοηθό Ταμία κ. Χρήστο Κουργαζέτα και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Οικονόμου.


Κατά την μεταξύ τους ανταλλαγή απόψεων, διαπιστώθηκε ότι επιβάλλεται η άμεση επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των δύο αυτών οικισμών, όπως αυτό της ύδρευσης, ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες, με την τοποθέτηση νέας μεγαλύτερης δεξαμενής στην Κυρά Βρύση, σε ψηλότερο σημείο από την υπάρχουσα δεξαμενή για καλύτερη διανομή του νερού, της συντήρησης και νέας ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου, της επαρκούς αστυνόμευσης, της πολιτικής προστασίας, της συχνότερης διέλευσης απορριμματοφόρων, καθώς και της συντήρησης της παιδικής χαράς του οικισμού ‘‘Αγία Μαρίνα’’ και της ένταξής του στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Η Δημοτική μας Παράταξη δήλωσε, κατηγορηματικά, ότι έχει διαπιστώσει πως έχει εξαντληθεί η υπομονή των κατοίκων των δύο αυτών οικισμών, ειδικά με το μεγάλο θέμα της ύδρευσης και ότι θα συνεχίσει, πεισματικά, να παρέχει την πλήρη υποστήριξή της προς τα Διοικητικά Συμβούλια, αναδεικνύοντας και προωθώντας τα προβλήματα, τόσο αρμοδίως όσο και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Λουτράκι, 9 Ιουνίου 2023

Ιωάννης Β. Καραπανάγος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων «αλλάzουμε ΜΑΖΙ» και Δημοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες