Αποκαλυπτική έρευνα για τα εμβόλια Covid: «Οι επαναλαμβανόμενες δόσεις mRNA πλήττουν το ανοσοποιητικό» Καμία απάντηση ακόμα από Pfizer και Moderna - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2023

Αποκαλυπτική έρευνα για τα εμβόλια Covid: «Οι επαναλαμβανόμενες δόσεις mRNA πλήττουν το ανοσοποιητικό» Καμία απάντηση ακόμα από Pfizer και Moderna

Ο επαναλαμβανόμενος εμβολιασμός κατά του COVID-19 αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας τους ανθρώπους επιρρεπείς σε απειλητικές για τη ζωή ασθένειες όπως ο καρκίνος, σύμφωνα με μια νέα μελέτη, με Pfizer και Moderna να μην απαντούν και επιστήμονες όπως ο διάσημος Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν να την επιβεβαιώνει.

Πολλαπλές δόσεις των εμβολίων Pfizer ή Moderna για τον COVID-19 οδηγούν σε υψηλότερα επίπεδα αντισωμάτων που ονομάζονται IgG4, τα οποία μπορούν να παρέχουν προστατευτική δράση.

Ωστόσο, ένας αυξανόμενος όγκος αποδεικτικών στοιχείων δείχνει ότι τα «ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα» της υποκατηγορίας της ανοσοσφαιρίνης στην πραγματικότητα καθιστούν το ανοσοποιητικό σύστημα πιο ευαίσθητο στην πρωτεΐνη ακίδας COVID-19 στα εμβόλια, είπαν οι ερευνητές στην εργασία.

Επισήμαναν τα πειράματα που έγιναν σε ποντίκια με επαναλαμβανόμενη χορήγηση δόσεων από τον αρχικό εμβολιασμό για τον COVID-19 «μείωσε σημαντικά» την προστασία τόσο από τις παραλλαγές του ιού Delta όσο και από τον ιό Omicron και δοκιμές που βρήκαν αύξηση στα επίπεδα IgG4 μετά από επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό Pfizer, υποδηλώνουν εξάντληση του ανοσοποιητικού .

Μελέτες έχουν εντοπίσει υψηλότερα επίπεδα IgG4 σε άτομα που πέθαναν με COVID-19σε σύγκριση με εκείνα που ανάρρωσαν και συνέδεσαν τα επίπεδα με έναν άλλο γνωστό καθοριστικό παράγοντα θνησιμότητας που σχετίζεται με τον COVID-19, σημείωσαν επίσης οι ερευνητές.

Μια ανασκόπηση της βιβλιογραφίας έδειξε επίσης ότι τα εμβόλια κατά του HIV, της ελονοσίας και του κοκκύτη επάγουν επίσης την παραγωγή IgG4.

«Συνοπτικά, οι επιδημιολογικές μελέτες COVID-19 που αναφέρονται στην εργασία μας και η αποτυχία των εμβολίων HIV, ελονοσίας και κοκκύτη αποτελούν αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η αύξηση των επιπέδων IgG4 βλάπτει τις ανοσολογικές αποκρίσεις», δήλωσε ο Alberto Rubio Casillas, ερευνητής στο εργαστήριο βιολογίας στο το Πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρα στο Μεξικό και ένας από τους συγγραφείς της νέας εργασίας.

Η εργασία δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Vaccines τον Μάιο.

Οι αξιωματούχοι της Pfizer και της Moderna δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό.

Και οι δύο εταιρείες χρησιμοποιούν την τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA (mRNA) στα εμβόλιά τους.

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, ο οποίος βοήθησε στην εφεύρεση της τεχνολογίας, είπε ότι το έγγραφο επιβεβαιώνει τις προειδοποιήσεις του για τις αρνητικές επιπτώσεις του επαναλαμβανόμενου εμβολιασμού.

«Προειδοποίησα ότι οι επαναλαμβανόμενες δόσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αυτό που ονομάζεται ανοχή υψηλής ζώνης, του οποίου η μετάβαση σε IgG4 είναι ένας από τους μηχανισμούς. Και τώρα έχουμε δεδομένα που αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι αυτό συμβαίνει στην περίπτωση αυτού (του mRNA) καθώς και σε ορισμένα άλλα εμβόλια», είπε ο Malone, ο οποίος δεν συμμετείχε στη συγκεκριμένη μελέτη.

«Επομένως, είναι ουσιαστικά επιβεβαιωμένο ότι αυτή η βιασύνη για τη χορήγηση και την εκ νέου χορήγηση χωρίς να υπάρχουν σταθερά δεδομένα για την υποστήριξη αυτών των αποφάσεων ήταν εξαιρετικά αντιπαραγωγική και φαίνεται να είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ομάδας ανθρώπων που είναι στην πραγματικότητα πιο επιρρεπείς στη νόσο».

Πιθανά προβλήματα

Το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που προκαλείται από τον επαναλαμβανόμενο εμβολιασμό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, είπαν οι ερευνητές.

https://www.pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες