Ισχυρισμός «ΒΟΜΒΑ» για τα εμβόλια: Απέκρυψαν ακόμα και τις παρενέργειες σε μωρά που θηλάζουν! vid - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2023

Ισχυρισμός «ΒΟΜΒΑ» για τα εμβόλια: Απέκρυψαν ακόμα και τις παρενέργειες σε μωρά που θηλάζουν! vid


Δείτε τι ισχυρίζονται…

Η ιταλική τηλεόραση κάνει λόγο για παρενέργειες που «θάφτηκαν» και φέρονται να αφορούν νεογέννητα μωρά. Εξάλλου, στα εμβόλια έχει επιβληθεί στρατιωτικό απόρρητο και τα μυστικά είναι πολλά, ξεκινώντας από το κόστος. Πόσα πλήρωσε η Ιταλία για αυτά; Και αυτό αποκαλύφθηκε από το “Fuori dal Coro”, μαζί με τις πολλές άλλες αποκαλύψεις.

Όπως αναφέρεται, εκτός των άλλων, στο παρακάτω βίντεο, ο ΑΙFA (Ιταλικός ΕΟΦ) έχει αποκρύψει πολλά στοιχεία, όπως εκείνα παρενεργειών που φέρεται να προκαλεί το εμβόλιο στα βρέφη.

Η AIFA, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα που παρουσιάζει η δημοσιογράφος, Μαριάνα Κανέ, κατέγραφε τους θανάτους που “σχετίζονται” με το εμβόλιο ως “απροδιόριστους”, αποκρύβοντας και τις παρενέργειες στα βρέφη.

Όπως έγραφαν σε ένα προσχέδιο:

“11 αναφορές αφορούν 9 μωρά που θήλαζαν, των οποίων οι μητέρες είχαν εμβολιαστεί”.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αξιωματούχος της AIFA ζήτησε να αφαιρεθεί αυτή η φράση και στο τελικό κείμενο εξαφανίζεται.

Μητέρα αναφέρει: «Αηδία! Ήμουν άρρωστη και το μωρό που θήλαζα ήταν άρρωστο. Έκανα τις αναφορές στην AIFA, αλλά κανείς δεν με αναζήτησε. Με άφησαν μόνη μου».

Η ΑΙFΑ φέρεται να αποφάσισε, τοιουτοτρόπως, να αποκρύψει την πιθανότητα ότι μέσω του θηλασμού μητέρων που είχαν λάβει το εμβόλιο, θα μπορούσαν να προκληθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες στα μωρά.

Δείτε:

photo freepik
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες