Πήγε στην ομιλία Μητσοτάκη και την βγάλανε σηκωτή...(video)


Σε μια καταγγελία προχώρησε, η Ευδοκία Τσάγκλη, επιζήσασα του μοιραίου τρένου των Τεμπών. 
Αυτή η κοπέλα κατάφερε να γλυτώσει πηδώντας από το τρένο, σπάζοντας την λεκάνη της, σπάζοντας τα πλευρά της ενώ τα μαλλιά της είχαν πάρει φωτιά και έπρεπε να επιλέξει αν θα πηδήξει ή αν θα κάτσει να καεί!

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Τσάγκλη κάνει λόγο για την βίαια απομάκρυνσή της από την προεκλογική συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη.

Oπως ανέφερε δύο άτομα της ασφαλείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, την έβγαλαν σηκωτή από τον χώρο. 

Αναλυτικά αναφέρει σε βίντεο της:

«Είμαι η Ευδοκία επιζήσασα από το δεύτερο βαγόνι του τρένου των Τεμπών. Ήρθα σήμερα ειρηνικά, χωρίς να έχω τίποτα, χωρίς τσάντα. Ένας άνθρωπος μόνος του. Στην αρχή δεν είχα κανέναν και με βγάλανε σηκωτή. Ούτε φύγε δεν μου είπαν», ανέφερε στο ThessToday.gr η κα Τσαγκλή, με την ίδια να επισημαίνει ότι δύο άνδρες την πήραν και την απομάκρυναν από το σημείο.

«Υπάρχουνε πάρα πολλοί μάρτυρες γι’ αυτό. Αυτή είναι η δημοκρατία;» διερωτήθηκε η ίδια.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη