Κωνσταντίνος Πουλάς για νόσο X: “Προετοιμάζουν το έδαφος για ακόμη πιο σκληρά μέτρα” - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2023

Κωνσταντίνος Πουλάς για νόσο X: “Προετοιμάζουν το έδαφος για ακόμη πιο σκληρά μέτρα”


Για την πολυσυζητημένη νόσο X, που ενδέχεται να αποκτήσει το χαρακτήρα πανδημίας το επόμενο διάστημα και τα όσα κοινά μπορεί να έχει με την πανδημία της κόβιντ-19, μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Πουλάς.

«Πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς μπορεί κανείς πριν εμφανιστεί αυτός ο ιός να γνωρίζει στοιχεία για την μολυσματικότητα, την επιθετικότητα, κάποιους μήνες πριν μας έρθει. Το μόνο που κρατάμε είναι η προαναγγελία της έλευσης ενός ιού με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά», ανέφερε αρχικά ο κ. Πουλάς.

«Το ερώτημα που τίθεται είναι αν τον προαναγγέλουν πώς μπορεί να ξέρουν. Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Ή ο ιός είναι κατασκεύασμα και προέρχεται από τη φύση ή είναι τεχνητό δημιούργημα. Η σκέψη κάποιου ότι προβλέπει κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά σημαίνει ότι αυτό που θα έρθει είναι δημιούργημα(…) Το 2020 ο ΠΟΥ προανήγγειλε τα κατασκευάσματα και συνεργαζόταν για την κατασκευή ιών με την Κίνα και απεδείχθη λίγους μήνες μετά ότι στα εργαστήρια της Γιουχάν γίνονταν τέτοιες διεργασίες(…) Άρα δεν είναι κάτι περίεργο», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την προέλευση της νόσου X και τις υποψίες που γεννιούνται ότι θα “γεννηθεί” από ζώα, ο κ. Πουλάς είπε:

«Όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες σε Παγκόσμιο επίπεδο φροντίζουν να διαμορφώσουν τις συνθήκες έτσι ώστε όταν προκύψει κάτι καινούργιο τα πράγματα να είναι ακόμη πιο δύσκολα απ’ όσα ζήσαμε με τον κορωνοϊό», ενώ για τις προτάσεις αντιμετώπισης ενός ιού (εμβόλια, εγκλεισμοί-lockdown) που ούτε καν εμφανίστηκε έως τώρα επισήμανε:
«Προφανώς και θα ακολουθήσουν παρόμοιες τακτικές, αφού τις έχουν ήδη δοκιμάσει, αλλά το μόνο που μπορούμε να αντιτάξουμε είναι η αντίσταση και η αφύπνιση όλο και περισσότερου κόσμου»

focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες