Τρίτη, Αυγούστου 01, 2023

Σούπερ τρομοκρατία από Ο.Η.Ε.: «Η κλιματική αλλαγή προκαλεί ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ»!!! (video)

 Απίστευτο...

Η κλιματική παράνοια δεν δείχνει να έχει τέλος!

Ενώ υπάρχουν αμέτρητοι θάνατοι με πολλούς να έχουν καταγγείλει για αυτούς τα εμβόλια COVID, ειδικός του ΟΗΕ για το κλίμα ισχυρίζεται πως οι καύσωνες, λόγω της φερόμενης κλιματικής αλλαγής, θα έχουν «σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία»: Περισσότερους θανάτους και καρδιακές προσβολές!

Ειδικότερα, ο μετεωρολογικός οργανισμός του ΟΗΕ προειδοποιεί τώρα για σοβαρές συνέπειες στην υγεία, όπως η αύξηση των καρδιακών θανάτων, ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής.

Έτσι, ενώ για πολλούς ανθρώπους οι θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών είναι απλώς μέρος του καλοκαιριού, ο ΟΗΕ προειδοποιεί:

«Το προσφάτως αναγγελθέν Ελ Νίνιο αναμένεται μόνο να εντείνει τις περιπτώσεις και την ένταση των ακραίων καυσώνων.

Έτσι, παρατηρούμε συνεχιζόμενη αύξηση στην συχνότητα, τη διάρκεια και την ένταση των καυσώνων, κι αυτό συμφωνεί απόλυτα με την επιστήμη της παγκόσμιας υπερθέρμανσης και τις αναφορές της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή.

Αυτά τα συμβάντα θα συνεχίσουν να αυξάνουν σε ένταση κι ο πλανήτης πρέπει να προετοιμαστεί για πιο έντονους καύσωνες.

Δεν λέω ψεματάκια…

Οι επανειλημμένες υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία, επειδή το σώμα είναι ανίκανο να αναρρώσει από την συνεχή ζέστη.

Αυτό οδηγεί σε αυξημένα περιστατικά εμφραγμάτων και θανάτου».

Δείτε την νέα τρομοκρατία:

scr

https://www.el.gr

Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.