Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ


Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ…


Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου;

Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό!

Πίστευα πώς, χειρότερος του Αλέξη Τσίπρα δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει!

Πίστευα πως, ο χειρότερος Πρωθυπουργός από συστάσεως του ελληνικού κράτους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει διάδοχη πολιτική κατάσταση!

Τελικά δυστυχώς διαψεύστηκα, αφού αυτός ο μεταλλαγμένος λαός “δεν έχει πάτο στο βαρέλι” της ηλιθιότητας, της αθλιότητας και του ωχαδερφισμού!


Από το: σταύρωσον αυτόν , στα ωσαννά…


Στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (2019-2023), ποτέ δεν είχε λοιδορηθεί από τον λαό μας, δεν είχε υβριστεί τόσο σκαιότατα, Πρωθυπουργός της χώρας, για τα πολιτικά του εγκλήματα κατά της Πατρίδας και του λαού της!

Πλήρης αποδοχή της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”, δημιουργία προϋποθέσεων Συμφωνίας με την Τουρκία για την συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο Πέλαγος! Μερική αποστρατικοποίηση των νησιών μας, επειδή τάχατες “βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”!

Καρπαζοεισπράκτορας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του Έντι Ράμα και του πολιτικού μορφώματος, κράτους των Σκοπίων!

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια η Ελλάδα δεινοπάθησε από την κάκιστη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, μέσω της κατατρομοκράτησης και της στέρησης της ελευθερίας του λαού μας!

Ο ελληνικός λαός εισέπραξε την απανθρωπιά και την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης, μέσω ενός ανοχύρωτου Εθνικού Συστήματος Υγείας!

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια η Ελλάδα κάηκε, πλημμύρησε, αναδεικνύοντας μέσω αυτών των ολέθριων καταστροφών την ανικανότητα και την επικινδυνότητα του “επιτελικού κράτους των αρίστων” του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ακόμη και η Αττική Οδός έκλεισε με έναν απλό χιονιά λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης!

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε γκέτο παράνομης μετανάστευσης, που η κυβέρνηση πριμοδότησε και έκλεισε συμφωνίες με Μπαγκλαντές και Πακιστάν για εποχική εργασία χιλιάδων αλλόθρησκων, εχθρών της Ελλάδος, αφού όλοι αυτοί είναι σύμμαχοι και υπερασπιστές της Τουρκίας!

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια η Ελλάδα είναι η ακριβότερη χώρα της Ευρώπης και μέρος του λαού της ζει με τα επιδόματα! Εργασιακός Μεσαίωνας εγκαθιδρύθηκε σε αυτά τα χρόνια στην Πατρίδα μας! Επιβλήθηκαν καθεστωτικά πρόστιμα σε συνταξιούχους και χιλιάδες υγειονομικοί βρέθηκαν σε αναστολή εργασίας, επειδή δεν πειθάρχησαν προς τις κυβερνητικές υποδείξεις!

Έτσι στις εκλογές Μαΐου/Ιουνίου 2023, πολλοί περίμεναν την ανατροπή της ΝΔ! Αλλά δυστυχώς, αυτός ο ευνουχισμένος λαός προτίμησε κατά ποσοστό 48%, να εκφράσει την επαναστατικότητα και την οργή του διά της Αποχής! Και στο εναπομείναν 52%, το 40,5% να ψηφίσει τον “βιαστή” του!

Δηλαδή, έδωσε το δικαίωμα στη νέα κυβέρνηση της ΝΔ, σε μόλις 70 ημέρες να “κάψει, να πλημμυρήσει, να καταστρέψει” την Ελλάδα!

Όταν ήταν ακόμη νωπό το αίμα των αθώων θυμάτων στα Τέμπη!

Δίνοντας την χαρά στον Τούρκο, ώστε να αισθανθεί κυρίαρχος της περιοχής, από τη στιγμή που αποθήκες πυρομαχικών του Στρατού μας βρέθηκαν απροστάτευτες και έγινε της “Αποκαλύψεως” λόγω της κρατικής ανεπάρκειας! Όταν ελικόπτερά μας “κολυμπούσαν” στα λασπόνερα της κρατικής ανευθυνότητας!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, “στάλθηκε απροστάτευτη” ελληνική στρατιωτική αποστολή στη Λιβύη για ανθρωπιστικούς λόγους, με αποτέλεσμα πέντε νεκρούς και αρκετούς τραυματίες! Σε μια εχθρική προς την Ελλάδα χώρα, απόλυτα ταυτισμένη με το καθεστώς Ερντογάν!

Πώς λοιπόν να μην έχει ευθύνη αυτός ο λαός; Ένας λαός, ολοκληρωτικά ευνουχισμένος!


Η “Πρωθυπουργεύουσα” Ντόρα Μπακογιάννη, προσπάθησε να “ξεπλύνει Μητσοτάκη - Γεραπετρίτη”…

Δίνοντας ο λαός δικαίωμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέγει σε πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσία:

«Οποιαδήποτε συμφωνία με την Τουρκία, μπορεί μνα συνεπάγεται και κάποιες υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις, που μπορεί να είναι αφετηρία μιας διαπραγμάτευσης»!

Υπερθεματίζοντας λίγες ημέρες μετά ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας ακόμη και για παραχωρήσεις!

Έτσι είναι σίγουρο, πως με αυτά τα δεδομένα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του κ. Γεραπετρίτη με τον ομόλογό του Τούρκο Χακάν Φιντάν, τόσο στην Τουρκία πριν λίγες ημέρες, όσο και στις 20 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, πριν από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο πλαίσιο της παρουσίας τους στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ!

Του ΟΗΕ που πρωτοστάτησε επί δεκαετίες στην προετοιμασία και την ολοκλήρωση της “Συμφωνίας των Πρεσπών”, με του επιτετραμμένο του Αμερικανό διπλωμάτη Μάθιου Νίμιτς!

Ωστόσο, πριν τη μετάβαση Μητσοτάκη – Γεραπετρίτη η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, προσπάθησε να μας πείσει πως τα λεχθέντα περί “υποχωρήσεων και παραχωρήσεων” αφορούσαν προσδοκίες των Τούρκων! Λέγοντας:

«Πρόκειται για προσδοκώμενη κυριαρχία και κυριαρχικών δικαιωμάτων, που εμείς διεκδικούμε και διεκδικούν και οι Τούρκοι. Μιλάμε με άλλα λόγια, για τη διαχείριση μιας προσδοκίας…»!

Αλλά η κ. Ντόρα Μπακογιάννη τα έκανε ακόμη πιο φανερά τα πράγματα, αυτής της ενδοτικής κυβερνητικής πολιτικής, αφού μας αποκάλυψε, πως διεκδικεί και η Ελλάς από την Τουρκία! Μπορεί να μας αποκαλύψει, τι ακριβώς αξιώνει από την Τουρκία η Ελλάς;


Ο ΣΥΡΙΖΑ της ενδοτικότητας και ο Τσίπρας που απεμπόλησε όλα τα ηθικά πλεονεκτήματα της ριζοσπαστικής αριστεράς…

Βέβαια οι πρόσφατες εκλογές Μαΐου/Ιουνίου 2023, αποκάλυψαν και την γύμνια του ΣΥΡΙΖΑ! Του κόμματος που παραχώρησε τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς!

Όταν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής (ισχνής) Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος από την πρόσφατη ΔΕΘ μίλησε και αναγνώρισε, πως χρειάζεται η Ελλάδα, να θωρακιστεί απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα, να δημιουργήσει ισχυρή Πολιτεία…

Μας είπε ακόμη, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πάντα τη γραμμή της πατριωτικής ευθύνης και όχι της πατριδοκαπηλίας…

Αλήθεια τα προηγούμενα χρόνια ζούσε σε άλλη χώρα ο κ. Φάμελλος; Δεν ήταν κυβέρνηση το κόμμα του;

Ξέχασε ο κ. Σωκράτης Φάμελλος, τι είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2018, όντας Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος, όταν λίγες ημέρες πριν είχε παραιτηθεί από ΥΠΕΞ της κυβερνήσεως Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Κοτζιάς (πρωτεργάτης της ενδοτικής “Συμφωνίας των Πρεσπών”), επειδή στο Υπουργικό Συμβούλιο συγκρούστηκε μετωπικά με τον τότε ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο;

Θα του θυμίσουμε εμείς:

«Η Συμφωνία των Πρεσπών (12/6/2018) θα ολοκληρωθεί παρά την παραίτηση Κοτζιά (17/10/2018)»!

Το εκλογικό αποτέλεσμα λοιπόν, του Μαΐου/Ιουνίου 2023 – όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ – δεν παραξένεψε κανέναν, αφού αυτό το κόμμα εισέπραξε αυτό που του άξιζε!

Το κόμμα της λεγόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς, που προκήρυξε στις 27 Ιουνίου 2015 δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός, αν:

“πρέπει να γίνει αποδεκτό το οικονομικό σχέδιο συμφωνίας των θεσμών (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ);”!

Δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στις 5 Ιουλίου 2015, με αποτέλεσμα το ΟΧΙ κατά 61,31% του λαού μας και το οποίο μετέτρεψε σε ΝΑΙ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 13 Ιουλίου 2015 στη Σύνοδο της ΕΕ, ξευτιλίζοντας τον εαυτό του, την Πατρίδα μας και φέρνοντας το Γ΄ επώδυνο και επιβλαβές Μνημόνιο ελληνικής χρεοκοπίας!

Έτσι με τον Αλέξη Τσίπρα, η ριζοσπαστική αριστερά απώλεσε όλα τα κοινωνικά και φιλολαϊκά ηθικά πλεονεκτήματα, που διατηρούσε πριν κυβερνήσει!


Το Σύστημα μίλησε: Ψηφίστε Κασσελάκη…


Μετά την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ κατά την εκλογική αναμέτρηση Μαΐου/Ιουνίου 2023, ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από την προεδρεία του κόμματος και δημιούργησε πολιτικά συντρίμμια στο κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς!

Έδωσε τη δυνατότητα στα ξένα κέντρα αποφάσεων, να κάνουν ακόμη πιο δουλικό, ακόμη πιο υποτακτικό το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!

“Φύτεψαν” ως υποψήφιο έναν άνθρωπό τους! Άνθρωπο των ΗΠΑ, της Goleman Sachs! Άνθρωπο των πολιτικών, γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών θελημάτων των «Δημοκρατικών» των ΗΠΑ!

Άνθρωπο παντελώς άγνωστο στο Πανελλήνιο και τον οποίο το Σύστημα της ΝΤΠ της “επανεκκινήσεως”, τον ανέδειξε ως αριστερό πρότυπο μέσα από τα δουλικά Συστημικά ΜΜΕ, σε δυο μόλις μήνες!

Το Σύστημα που μετέτρεψε σε “βαρκάρη” του Στέφανου Κασσελάκη, έναν πρώην Α΄ ΓΕΕΘΑ, προκειμένου να προβάλλει την αριστεροσύνη του υποψηφίου από την μαρτυρική Μακρόνησο!



Τι κι αν τρίζουν τα κόκκαλα όσων μαρτύρησαν εκεί!

Ο στόχος πρέπει να επιτευχθεί! Και ο λαός μάσησε πάλι “ταραμά” και κουτόχορτο!

Εσωκομματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023!

Έτρεξαν 150 χιλιάδες “προοδευτικοί αριστεροί” (μπορεί και νεοδημοκράτες) να δώσουν, πληρώνοντας ένα δίευρω, 44,91% στον Στέφανο Κασσελάκη! 36,18% στην Έφη Αχτσιόγλου, 8,93% στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, 8,68% στον Νίκο Παππά και 1,3% στον Στέφανο Τζουμάκα (τον πιο γνήσιο αριστερό)!

Έτσι στη δεύτερη Κυριακή (24/9/2023) και μετά τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη, του Νίκου Παππά, φαντάζει σίγουρη η επικράτηση του Αμερικανόφερτου υποψηφίου στη διεκδίκηση της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ!

Εκτός και αν καταλάβουν, εάν διερωτηθούν, όσοι προσέλθουν στην κάλπη την Κυριακή, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει με τα χίλια τον Στέφανο Κασσελάκη!

Όταν ο πρώην Υπουργός της κυβερνήσεώς του και ξάδερφός του Γιώργος Τσίπρας εκ των πρώτων υπέγραψε την υποψηφιότητα Κασσελάκη!

Όταν ο Νίκος Παππάς “δίνει εντολή” ψηφίστε Κασσελάκη!

Εν κατακλείδι, επικράτηση Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα σημαίνει, κατάργηση της ουσιαστικής δημοκρατίας στην Ελλάδα με τη δημιουργία ενός δίπολου ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, πάνω στα Αμερικανικά πρότυπα!

Αυτό θέλουμε; Αυτή η λύση εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα;

Άλλωστε ας σκεφτούμε, πως το μη χείρον βέλτιστον (Το λιγότερο κακό είναι το καλύτερο)!!


Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει.Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!.