Των Τηλε-Ειδικών το κάγκελο…Ο Εισαγγελέας κάλεσε τους Τηλε-Ειδικούς να καταθέσουν σε μήνυση του Αντωνιάδη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2023

Των Τηλε-Ειδικών το κάγκελο…Ο Εισαγγελέας κάλεσε τους Τηλε-Ειδικούς να καταθέσουν σε μήνυση του Αντωνιάδη


Παραγγελία εκδόθηκε απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετα απο μήνυση του Δικηγόρου Νικου Αντωνιάδη και καλούνται να καταθέσουν οι Ειδικοί του Μητσοτάκη Γκίκας Μαγιορκίνης Ματινα Παγώνη και Θεοκλής Ζαούτης κατα του Νικου Καπραβέλου και Θεόδωρου Βασικλακόπουλου για διασπορά Ψευδων ειδήσεων οσον αφορά τους Θανάτους απο Κορωνοιό.

Ανω κάτω εχει κάνει τους Τηλε-Ειδικούς ο Νίκος Αντωνιάδης με κινήσεις ΡΟΥΑ ΜΑΤ.

Διαβάστε την ανάρτηση του

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ! ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ , ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ, ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΘΕΟΚΛΗΣ ΖΑΟΥΤΗΣ , ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ,ΚΑΤΑ ,
ΝΙΚΟΥ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ,ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ,ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ “ΑΠΟ” ΚΟΡΩΝΟΪΟ !

Η μήνυση αυτή είναι ένα ακόμα ΡΟΥΑ ΜΑΤ.

Οι τρεις (Παγώνη, Ζαούτης, Μαγιορκίνης), ΔΕΝ μπορούν να καταθέσουν ότι οι δύο ποινικά ελεγχόμενοι (Καπραβέλος, Βασιλακόπουλος) είπαν την αλήθεια για τους θανάτους “ΑΠΟ” κορωνοϊό : Γιατί αν το καταθέσουν αυτό, αυτομάτως γίνονται ΑΥΤΟΙ ποινικά ελεγχόμενοι, γιατί έχουν πει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ !
Ο Εισαγγελέας ζητά από τους τρεις μάρτυρες να απαντήσουν και σε ένα ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :

ΕΑΝ αυτό το “ΑΠΟ” κορωνοϊό προκάλεσε φόβο στους πολίτες ώστε να εμβολιαστούν.Η απάντηση είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ : ΦΥΣΙΚΑ !

Ο κόσμος εμβολιάστηκε ΟΧΙ για να μη γίνει ένα ακόμα “κρούσμα” κορωνοϊού.

Ο κόσμος εμβολιάστηκε για να ΜΗ ΠΕΘΑΝΕΙ “από” κορωνοϊό” ,όπως αυτοί που τους “έδειχναν” ο Νίκος Καπραβέλος με τον Θόδωρο Βασιλακόπουλο. Αλλά αυτοί ΔΕΝ πέθαναν “από” κορωνοϊό.

Και αυτό θα το ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ οι άλλοι τρεις ,Ματίνα Παγώνη, Θεοκλής Ζαούτης και Γκίκας Βασιλακόπουλος.

ΠΡΩΤΑ θα καταθέσω εγώ και μου ζητείται να τεκμηριώσω νομικά την τέλεση του αδικήματος της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Ευκολάκι… Μετά θα κληθούν οι τρεις μάρτυρες “ειδικοί” , και στο τέλος θα κληθούν για ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ οι δύο ποινικά ελεγχόμενοι “ειδικοί”.

Με δύο λόγια , του “ειδικού” το κάγκελο…




https://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες