Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2023

Κωστής Ζερβός: Γκιώνης και Πρωτοπαππά Απαξιώνουν Πλήρως τους Δημότες και την Δημοκρατία!


Ύστερα από την πρότασή μας για διεξαγωγή ανοιχτής συζήτησης (debate) μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων Δημάρχων, δεν λάβαμε καμία απάντηση, είτε θετική, είτε αρνητική, από τις παρατάξεις του κυρίου Γκιώνη και της κυρίας Πρωτοπαππά. Προφανώς τους είναι δύσκολο να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα και να παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τις θέσεις τους.

Αποτελεί δε, χαρακτηριστικό δείγμα της έπαρσης και της αλαζονείας που επιδεικνύουν οι συγκεκριμένες παρατάξεις απέναντι στους δημότες, την στιγμή που υπάρχει πλήθος πολύ σοβαρών θεμάτων, για τα οποία θα έπρεπε να γνωρίζουν τις θέσεις της κάθε παράταξης πριν προσέλθουν στην κάλπη. Φαίνεται πως έχουν επιλέξει άλλα μέσα να τους προσεγγίσουν.

Φυσικά, δεν εκπλαγήκαμε από το γεγονός ότι ταυτίστηκαν μεταξύ τους, αυτό πράττουν άλλωστε εδώ και χρόνια.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα έφταναν στο σημείο να απαξιώσουν πλήρως την Δημοκρατία και το αναφαίρετο δικαίωμα των δημοτών στην ενημέρωση, παρόλο που το έχουν ξανακάνει. Αποδεικνύουν ότι έχουν επιλέξει να πάνε σε εκλογές μηχανισμών και μικροπρεπών αντιπαραθέσεων.

Θα μας βρουν απέναντί τους.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι η ενεργή συμμετοχή όλων στην λήψη αποφάσεων και η πλήρης ενημέρωση των δημοτών είναι και θα είναι απόλυτη προτεραιότητά μας.

Στις 8 Οκτωβρίου θα συγκρουστεί η ευημερία των δημοτών, με τα συμφέροντα των λίγων.

Επιλογή Ευθύνης – Ώρα για Δράση
Κωστής Ζερβός
Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌